Sunday, January 3, 2010

SEKITAR GRAND FINAL IDOLA KECIL 2~



salam..

sekali lagi aku ingin bercerita tentang idola kecil 2,.tentang konsert final idola kecil 2 yang ditayangkan malam tadi di tv9. huhu post utk awal tahun 2010 dihiasi dengan idola kecil ja. aih.hehe..

semua dah tahu. dayana menjadi juara idola kecil musim kedua, tempat kedua dimenangi oleh azzam dan tempat ketiga dimenangi oleh ain.


di bawah ini aku sertakan sekali gambar2 sekitar idola kecil 2 yang diadakan di shah alam convention centre. aku pergi semalam. dok depan sekali. hahah..*tipu2*. aku amik gambar ni dari sumber2 yang dipercayai. ngeee..


pengacara idola kecil 2 bersama peserta2 yang tak dapat ke final. dari kiri: sam, jiha, aliff, fienaz dan nurul.

persembahan tasha yang menyanyi sambil menari itu mendapat pujian juri.
menanti komen juri. dari kiri: maulud, dayana dan azzam.dayana ketika menyampaikan lagu jika kau ubah fikiran.azzam ketika menyampaikan lagu baru iaitu kekasihku.azzam menyanyikan lagu aku rindu sayang kamu.arill mendendangkan lagu bertajuk ****** jaket biru (terlupa tajuk penuh lagu tu.haha)ain menyampaikan lagu sembilu.ain menyanyikan lagu baru iaitu bertajuk coklat dan bunga. sangat comel..
dayana menang idola popular dutch lady..
azzam menang rm5000..tempat kedua.dayana selepas diumumkan sebagai juara.
wajah2 kegembiraan.

kelihatan ibu dan bapa dayana.

kepada peminat2 maulud. sedikit hampa sebab aku tak da gambar persembahan2 dia. aisey. aku tak tau pasal apa orang tu tak amik. haha. cuma sekeping je la yang menanti komen juri tu. tapi dia pun ok malam tu.nyanyi lagu zakiah2. ape ntah. best gak..

aku tau ramai yang tak berpuas hati bila dayana menang. haha. terutama budak2 kecik kat luar sana. tapi nak wat cam na. sekurang2nya azzam dapat num2. yeay! kcewa gak sebab arill tak dapat apa2 walau persembahan dia hebat jugak. tapi tu la. rezeki.

problem sungguh time nak wat post ni. haha nak upload gambar punyalah seksa. aih. akhirnya siap jugak post ni. huhu.

ok la. setakat ni ja post tentang idola kecil. apa2 pun tahniah. dan yang tidak berjaya jangan kecewa. muda agi. kecik agi, banyak peluang lagi.hihi.

aku rasa cam entry aku kali ini macam wartawan yang tulis..kah3.. boleh ni jadi wartawan. hakhakhak..

jeritan: happy bsday kpd nurul shuhaida!!! =)

ok..selamat membaca..thanx.. byeeee~

11 comments:

oh nada said...

kesian kan arill kan? adess..tak patot tak patot..

maulud mmg dari awal aku tak suka. hahhaha. over! tapi pandai menari n belakon.

dayana tu mmg awal2 lagi aku dah agak akan menang.hee..tapi semalam azam macam tak best sgt kan persembahan dia?

ngaaa..lariiii..sebelum hang mengamuk sebab aku kata azam tak best smlm. hahaha

p/s: blog ni dah macam oh bulan dah. gosip artis2. haha

NOOR FATIN said...

nada: aah..hampa gak kan..penat dia mnjerit..hahaha

maulud..ok kot..ntah..aku tgk azzam je..wakakaka

dayana..aku pn tp aku harap azzam yg menang..wawawawa.pasrah aku dgr dia dpt num2..aku harapkan arill jd juara..tp dayana..punah harapan ku..hahaha

nada..hang kutuk org lain xpa..azzam aku jangan..hahahaha~

tu la..aku pn rasa cm tu..ayat smua skema ja..hahaha

F~CiCAk said...

fanatik idola kecil..
aih.. =p

NOOR FATIN said...

best la b..=p

Love Says it All~ said...

MAKEUP CLASS SCHEDULE!!!

9 JAN 2010 : PERSONAL MAKEUP CLASS @ SHAH ALAM. RM150/PAX

15 JAN 2010: PERSONAL MAKEUP CLASS @ K.TRGGANU. RM250/PAX

16 JAN 2010: PERSONAL MAKEUP CLASS @ K. BHARU KELANTAN. RM250/PAX

23 & 24 JAN 2010: BRIDAL MAKEUP CLASS @ SHAH ALAM. RM500/PAX (2 DAYS CLASS. INCL 2 HAIR & SHAWL STYLING)

BOOK NOW. LIMITED SEATS!!

CALL/SMS 0162128740 (EYRA)
WWW.EYRARIZAL.COM
WWW.LOVESAYSIYALL.BLOGSPOT.COM
FB: EYRA RIZAL/EYRA RIZAL TOUCH

jierahansem said...

mak aihh..a'ah dah mcm press ko nih..haha

NOOR FATIN said...

love says it all: thanx..

jierah: wahahhaa.. tau xpee..aih

qaseh pelangi said...

dayana tu mmg boleh agakdie akan menang la yanggg...kan kan???

NOOR FATIN said...

qaseh pelangi: yup..btol2..ekekek..
lgi pn malam tu dia hebat..huhu

faiq said...

mst ko rase nk jd kecil blik kan

NOOR FATIN said...

faiq: tu ar..knapa la time aku kcik2 xde smua ni..agagga

ARTIKEL RAKAN BLOGGER