Friday, July 3, 2009

Lagi Dua Minggu!!!

salam..

lala~ dimulakan dgn ucapan besday buat naim..yg brada kat ukm bangi..pada 1julai..smg bahagia bsama nana~ amin..

yeah~ ari tu aku g funfair kat bandar chukai..btol2 depan ipd kemaman...kisahnya malam tu aku majok ngn mak aku sbb xnk g funfair..hahaha..majok woo smpi xnk makan..wuu~ pas tu ayah aku bwk la pegi.jalan2 ja..mak xkasi naik..mak kata kalau nak mati cpt naik la.ahhha..aku tgk diorg lain pon pnink..buaian pusing tu kot ok..top gun ada..yg lain2 ape ntah nama..ahahah..tp smua menakotkan~ lalalala..kebtulan masa tu ujan..org pon xramai sgt la~ pas tu ada satu gerai ni..jual barangan UPIN N IPIN! pas tu..aku ckp nak..nak..huhuhu.mak aku pon beli la..buku nota n pen! hakhak...act malu masa tu sbb org kat jual air kat sblh ensem..agagaggag...pas tu tgk wayang kulit jap..n balik..~*seyesly bila tgk wayang kulit tingat cite e-toyol..watak pak dogol dlm permainan wayang kulit..xpenh miss tgk..ahahha..smpi memberi kesan pd aku..kah3*

pas tu lak..elektrik umah lak wat hal..tgh best2 conference..tetibe blackout..ayah ku xde..keje..tggal aku n mak jek...aku msj ayah ku...balik la..umah gelap..blackout..pas tu dgn slumbernye ayah ku balas..*jangan pandang belakang k*..ahahhha..sgt sengal..lalala~ pas tu dia balik..upenya berpunca dr suis kat bilik air..sbnrnya dah lama xguna suis tu sjak aku kena kejutan elektrik ari tu..2x..smpi menggigil2 tgn..ahhahaha...air dr atas meleleh ke bwh..n kna suis tu..ayah aku bukak jek..penuh air dlm tu..ahhaha~ pas tu bila dah ok..lmpu bilik aku n mak ayah aku lak xleh guna..huhuhu...sdih malam tu..xdpt on9..ekekkeke...soknye ayah aku pggil org dtg repair..dah cabut trus suis tu.dah xde lagi..n sbg ganti..ayah aku letak torch light dlm tu..hak3..sng..kalau nak mndi..bukak jek..ahahhhaha....~lalala..


lagi dua minggu!!!! hahaah..tak sampai kot..lalalala~aritu kak ina kol...dia tnya aku nak g utem or tati? err..aku ckp saya xdpt lg tati kak..utem ja..huhuh.upenya kat msi dah dpt surat dr tati yg aku dpt masuk sana..pnyalah seronok!! hahaha...yela..aku harap sgt dpt tati..dkat jugak ngn umah aku..tp aku dok asrama..sbb susah la nak pegi sana.ayah aku keje xmenentu..xsmstnye leh antr kn..huhuh..ari tu aku dah g tati..wow! terpegun..sbb bsar gile..kalau bndingkan ngn msi..suku jek kot msi ngn tati tu..hahaha~ntah la..nape la dr dlu aku xmsuk tati.nape la xknal ape itu tati..hahaha..aku knal pon sbb nite stalker...bdk grup 1989 yg dlu rapat ngn aku cuma dia dah lama xmsuk...iceq ingt dia agi..bal mybe kot..yg lain xtau lak aku..ahhaha..dia blaja kat stu..amik kos ape ntah..lupa...uhuhu...~~

erm...aku agak2 tnsion pasl ym..yela..aku letak pic aku tutup muka...hahaa~ pas tu ada la kan bdk2 ni kata nak tgk sgt muka aku..ahhha..mcm la aku xletak pic nmpk muka sblum ni..hahah~sabar je la..pas tu yg suka nak ym sex sgt ramai! pelik..aku xde pon gatal2 ke ape ke ngn sapa2 dlm fs ke tagged ke ms ke..tp nape la kalau org add jek..ajak tgk webcam la..nak borak pasal sex la..adeh..dah byk aku ignore user!! hahah..ada yg smpi marah2 aku ckp aku ni pon xtau hukum la ape la..bila aku letak pic tutup muka tu..emm..ntah la..mcm2 ragam..kalau xdpt apa diorg nak....mcm2 sggup dibuatkan...ignore jela..lama2 leh sakit jantung woo~ lalala~

n bila aku letak status View My Webcam kat status ym..ramai yg marah..sbb bila diorg klik ja..kuar blog aku..ahhahaha..aku taip ja pon..bukan bukak webcam..agagagag.smpi ada yg majok2..adeh..penat aku melayan kerenah bdk2 ni..huhuhu kdg2 best ym ni,..yela..tiap2 malam conference,,kdg2 sakit ati bila ada makhluk asing yg tidak diingini..huhuhu..



nota 1- mel...aku amat merinduimu~ dah 2mggu ilang tanpa dikesan...kna culikkah?

nota 2-gurlz dah masuk spa kat jb...1julai...amik kos nursing..smg dia bjaya!

nota 3-bdk2 grup yg masuk uitm mggu depan...jgn lupa aku!

nota 4-xdapat tgk transformer..sedih gile..waa..bila mao ada pawagam kat kemaman nih? =(

nota 5-balqis riza..balik malaysia sok! hahaha...bal...kalau beli num baru..jgn lupa kol aku..kalau x aku pegi umah ko naik lrt dr kemaman smpi kepong..ahahahha~

nota 6-H1N1..smakin berleluasa.sila jaga kbershan anda...

nota 7-duduk kat tganu hmpir2 dua bulan...bilakah aku nak pndi ckp ganu ni? haha~

nota 8-oh...begini rasanya..atiku sengsara..mengingat dia...atiku luka..krn tergoda oleh cinta..lalala~ sbnrnya aku sdg angau,.ahahha..xla..ni lirik lagu gerhana ska cinta-asmara..ntah nape baru jmpa lagu2 gerhana ska cinta dlm lptop..kah3..so layan la..huhuhu~

nota 9-sem ni xjumpa msi..rndunya..rndu kat abg yg wat air kat kdai jintan manis..hakhakhak

nota 10-sory kalau post sgt panjang..sbnrnya aku xreti la tulis pndek2..ahahahha..dah mmg aku suka menaip..ekekekekek..bgini la jdinya.huhuh..


14julai makin tiba!!! tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
aku bakal jd *tak muda agi* lol.


-peace-

8 comments:

CIK para said...

aku tggal 23 hari la countdown..huhuh...xsapa..akan berazam buat li dgn baik dan penuh kerajiinan..kepada cik swe kee..den nk elaun...huhuh

hey there syaira said...

fatin ingt..jgn pndg blkg..!! pssstt..pssstt..!!
hahahaha..=p

NOOR FATIN said...

yeah,.cik para...smg l.i tamat dgn sng ati.huhuhuh...

syaira!!! ahahhaha...~~~~ mana de sapa..ko ni..

~iceq~ said...

adehh pjgnyer post ko..juling aku bce..kah2~~

semoga brLI ngn jayanyer k awk yg bakal tua..=P

aNis ™ said...

aku comment dulu..

lalalla~~~

panjang...

hahhaha..

ok..skang bru nak bace.. hehhe

NOOR FATIN said...

hahah..yeke iceq.lalala~ciannya..
aku muda agi!! muda..hahahaha

abil..ko sengal..lalala~ syg kau

nur hidayah said...

ekekek niat aku murni
baru je mau bace sampai abes
skali pjg sangat
sempat baje sampai hari ke2
ekeke
ayah ko sporting abes

miSs_Siti++ said...

14 julaiiiiii...

ko kene mnnti dgn kesabarannn..
hahaaa...

20....=p

ARTIKEL RAKAN BLOGGER