Wednesday, July 29, 2009

Bengang tahap gaban!

salam.



erm..arini aku sgt2 bengang! tension.ish2.

geram!!



arhh,,,



kisah bermula dah lama sbnrnya.bila aku knal sorg mamat ganu ni melalui tagged ni fs..adeh.

dah lama tu..baru la tukar2 num fon..sbb nmpk dia baik.ok la..ish2..aku susah sgt nk kasi num kt org..tp oleh sbb nmpk dia baik..aku pon kasi la..



mula2 msj..ok lagi..dia mula la nak mnja2..nak kiss la ape la..nak mcm2..adeh! aku kata xnk ar borak pasal ni..syes xsuka la! pas tu dia mtk maaf..lama tu.aku trima balik..ermm..salah aku!





pas tu dah ok,..dia start pggil cyg,dia bahasakan diri abg..lama gak ar,..baru aku pggil abg..tu pon kdg2 jek..jrg sgt2..malas la..dia nak aku.syg aku la konon.huh! janji dah xnk ckp bukan3..tapii..



dia ckp nak ajak aku kuar..g pantai.g mndi kat pntai..aku xnk.dia kata best la jalan pimpin2 tgn..aku kata xnk la..ish2..xpaham ke.pas tu dia senyap agi..



pas tu dia start balik..nak kiss..aku wat xtau jek..smlm dia topup aku rm5..malam tu aku topup balik..xsuka ar amik duit lelaki..pas tu aku msj dia..kul 12 dia msj balik,.marah2 sbb aku msj dia tgh tido..sabar lagi..dia kata mcm2 kat aku.sampai ati dia..pas tu dia ckp dia mamai la..xperasan la apa dia taip..ish2..sabar lagi...



arini dia msj.dia nak kiss pagi.aku kata mana bleh2.xde2,.dia ckp abis kiss apa bleh?

aku kata kiss pas nikah bleh.halal jek..dia kata btol ke..sy tgk kwn sy kiss awek dia bleh jek..sy pon nak gak..aku kata mana bleh mcm tu..ish2..kan sblum kwin xleh pegang2..dia kata oo.sy xnk pegang2..nk kiss2 jek..adui!!!





pas tu aku ckp aku xnk jmpa dia..dia kata nak blanje pizza kan..kena la jmpa..aku kata xnk ar..nk wat ape..pas tu dia kata ala acah jek..sy ni pljar cth masa kat skolah dlu tau..selain dr ktua biro agama,,,,ok fine!



pas tu dia ckp td saja je nak test..pas tu dia nak cite pasal darah2 wanita,.darah2 haid nifas n smua la.aku ckp aku tau la.dlu dia pnh tnya aku.kebtulan time tu aku uzur..aku jwb nak xnk je la..segan la nak ckp..ish2..pas tu..dia bleh kata aku jahil soal agama sampai darah sndri pon xtau! ambooii...dah berapi dah masa tu..agak2 ar..



aku ckp xpe la..aku dah tau.lg pon xsesuai la nak msj bncang mcm tu..dia kata sy nak ajar awk.sbb awk xreti..nti jgn ungkit masa kat 'sana' sbb sy xajar! ish!!!





seyes aku sakit ati..pas tu dia msj mcm2..marah la konon..aku tnya dia kalau dah btol la kan ktua biro agama..knp leh je kiss2 n pgg? dia kata xpe..hahaha~ mengong! xsgka la bg dia leh smua tu..

adeh!!!





seyes2..aku tnsion! lalala.~ aku ckp slamat tggal la..slamat tggal! bosan..myampah mcm ni tau..

xpnh2 aku msj2 ngn kwn2 aku laki or pompuan nak bncang2 pasal darah2 smua ni

bukan dlu2 masa skolah xpnh blaja kan.knp dia sbuk2 nak bgtau aku? huh.



dia marah jugak sbb aku xnk jmpa dia..ajak mandi sama,..pgg tgn..kiss2..bleh plak! kata ktua biro agama..~



ish..ni yg wat aku xsuka bdk ganu ni..ni la sbb nye

nak kata aku bnci xde la



aku pon ada gak kwn2 ganu..cth kertasgraf n nite stalker..diorg ok jek!





ish2....biar la dia~~ bosan...xrugi la kalau xkwn.um.

2 comments:

jue nita said...

btul3..
tngal kn je org cm gtu..
aku pn tak suke..
bnci sey ngn laki yg cm gtu..
huhu..

fatin jwb tagged dr aku..hak3...

~~oOpEt~~ said...

tol3...aku da kawan ngn sowg mamat trganu...tengah mlm je kol...smbg bkn3...last2 aku off fon...padan muka....hahaha...mengong tol...

ARTIKEL RAKAN BLOGGER