Tuesday, July 7, 2009

AWARD PERTAMA~

salam..


aku dapat award!! hahahah~ n aku nak letak award ni kat blog aku la..ngeh2


sbnrnya,..ramai bg aku award ni..antaranya..syaira...abil..para..n oopet..huhuh..wah..smua award yg sma! thank u so much!!!!


>letakkan logo award ini di blog anda.







sedap kan? ada hot chocolate dlm tu..ngeh2....


anugerahkan award ini kepada 10 Blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra.


10?


1-balqis


2-iceq


3-leman


4-famy


5-dee


6-kertasgraf


7-doyot


8-anyss


9-siti


10-ieta



pastikan anda menyatakan penghargaan ini melalui backlink dengan blog yang anda anggap paling memberikan inspirasi dan mesra dari blog anda


~aku tak paham soalan ni...tapi blog yg paling memberikan inspirasi n mesra adalah..jeng..jeng..jeng..hahaha


balqis..para..syaira...abil..zahari..n kirin!!



informasikan penerima award mengenai award yang mereka terima dengan menyatakan komen di blog mereka.


~yayayayaya...insyallah..rasa cam dah ramai je dpt award ni..hohoh..



bagi cinta dan sayang untuk penghargaan ini kepada pemberi anugerah ini



utk para..syaira..oopet n abill....nah..utk korg!!! cantik kan??


kek!! ada 4tgkat kek tu.aku dah bahagi kan sorang setingkat..so jgn gado2 ya kwn2..lalala~hohoh..




nota-1st time aku dpt award n 1st time aku letak kat blog..kekok agi nih.kdg2 xpaham soalan..sila beri tunjuk ajar..sekian~ .haha...=)

5 comments:

BaLQisRiZa said...

woot woot..dpt award! ahaks..
thx~

siti_z0wiah said...

sila tuntut award dari aku pulakkkkkk!!

dah lama aku kim suh amik..
tp x amik2 p0nggg!!


http://poplolypelangi.blogspot.com/2009/03/perhatian-ahlimesyuarattingkap-aku.html

hey there syaira said...

hah..!! cake..!! waaaa..hahaha

NOOR FATIN said...

bal.hahaah~ sama2..wee~~

siti! hehehe..aku xtau la ape itu award.cm ne nak letak kat blog.ngeh2..skrg aku dah tau.ok2!! nti aku amik.heheh

syaira..amik2.jgn gado2.wakakaak

CIK para said...

aku mau cupcake

ARTIKEL RAKAN BLOGGER