Thursday, July 9, 2009

Ting Tong

salam~

huhu....thanx pada smua yg bg award pd aku..byk lg award aku xkutip..nti ek..ekekeke..

errr..act baru pas update bdk2 sngal nye post..agak pnat..rasa cm lari 3km tnpa hnti..wakaka...sbnrnya aku boring malam ni.xramai post malam ni...hehe

isnin pagi2 buta aku dah kna daftar di tati.~ lala..pagi2 buta,.wahaha..mybe 8 kot..adeh.malam tu kna tido awl..sbb kna bgun awal..haha..mcm2 perasaaan.takot ade..neves ada..seram ada..*ada sorg bdk tagged ckp..asrama dia seram woo.hahahahah*..err..mcm2 la..huhuh...kat sana kna pakai bj kurung..so kna bwk byk bj kurung la..kalau kat msi..pakai bj kurung hnya bila fnal exam dijalankan..haha~

sbnrnya ada satu cite yg ingin dikongsi..satu hari.kwn lama aku saja la msj2..dia cite pasal bro dia..bro angkat2 la..suka kat org2 yg terdekat dia..so..dia jeles...bengang! erm! xpela..
pas tu dia beria2 mao kasi num ku kat bdk tu..aku xnk! xnk..! aiyook~ sgt susah aku nak bg num kat org.ahaha~ sorg kot bdk tagged yg dpt.tu pon jrg sgt msj aku..asyik aku je msj dia...'terpikat' sbb bdk klntn..wahaha...ok2..smbung2..lalala~ n satu hari dia kasi ym bro dia kat aku..suruh pikat2 aku ar..aku mula2 xtau..tp lama2 dah tahu..

erm...n dia sbnrnya mao kan bdk tu,.tp bdk tu tolak..but dia cite kat aku yg bdk tu yg nak kat dia..tp dia xnk..ahahha~ aiyookk.mana satu btol? pas tu..dia msj aku..dia kata nak knalkn jugak bdk tu kat aku..dgn alasan xnk bdk tu dkat lg ngn org terdekat dia..adeh..pas tu dia ckp tlg ckp baik2 pasal aku ya~ hah?


err..pas tu bdk tu pon ym2 la ngn aku..aku layan la..dia ckp kwn aku ni ada pnyakit..mslh jntung..hah? terkjut..pas tu dia ada mslh jntung dr kcik..dr lahir..ada tiub kat bdn dia..hah?! toink2...adeh..aku terkejut..seyesly! aku terkejut..stahu aku dia shat ja..xde ape2 pon mslh...
kalau ada mslh..mst aku tau..cergas ja aku tgk...erm..aku tau dah..ada ar tu xkna..xpe2..layan lagi..bila aku ckp xtau..bdk tu ckp..kwn aku bgtau yg dia xpnh cite mslh dia kt kwn2..just yg tertntu jek..hahahha..~ mau gelak aku..guling2 weyh..ahahah..seyes! aku xpcaya..aku knal dia dah 6thun..apsal lak aku xtau? rapat..bese g umah..dia jugak.elok jek.. sah2..aku terhidu bau kebohongan di stu..sbb dia mau kan lelaki tu but lelaki tu xmo..so dia terpksa wat cm tu..sbb mau bdk tu still layan dia cm biasa..


err..aku ada pngalaman la pasal ni..pnh tipu sbb nak tarik smpati..agaga~ lan dlu slalu kna..mamat tu pon slalu tipu aku..ckp toreh paha la..kelar leher la..wahahah..aku kat umah nangis guling2..kat pasar pon nangis.dia ngn arwah adik dia bleh main gelak2 lak..wakakak...lawak2..tp xpela..time tu baru 16 tahun..xbijak agi..xmatang..haha~
kdg2 bila fkir balik..cm bodoh jek aku rasa! wahaha..


tp skrg dah 20 kan? apsal mau menipu? err..seyes aku makin xpaham pasal dia..nape ye kwn2?menipu kalau utk tarik phatian org lain dkat ngn kita..aku rasa salah! xbtol...
aku cian jugak bdk laki tu..pcaya smua dia ckp..aku knal la kwn aku..kwn2 aku masa skolah pon knal la dia..mustahil..sgt mustahil..! aku xla kejam sgt..kan..tp aku tau..dia wat smua tu sbb xnk bdk tu pegi kat org yg terdekat ngn kwn aku ni..~ emm..smpi mcm tu..n smpi dia offer kat bdk tu num aku pdhal aku kata jgn kasi! aiyook~


hahah,,lagi satu..bab bunuh diri..adeh! haha~ dlu kan masa skolah kan.aku slalu sbut nak matil..sket2 nak mati..gado sket..mati ar cm ni..haha~ dlu la..sjak2 aku knal faiq..aku ckp nak mati ar cm ni..awk nak tggalkn sy..dia balas..sket2 nak mati..sket2 nak mati..xmati2 pon.hidup je sy tgk..hakhakhak..amik ko!! hahahah~ pas tu sumpah..insaf..agaggaga...xdah pon sbut pasal tu..
dlu2 kan xmatang..ni nak masuk 20 ni..byk pkara dlu2 yg aku pnh wat..aku dpt katakan sbg xsnonoh..adeh! sjak2 ari tu aku xnk agi sbut2 pasal mati...bila aku masuk msi..aku blaja..byk dgaan kna tmpuh..lihat kepayahan mak ayah aku mmbesarkan aku..aku xnk agi sbut pasal mati la..xnk...!

pasal kwn aku tu..hope dia berubah la..aku rasa xperlu menipu.utk kepentingan diri sndiri..lain la kalau si lelaki..gatal..xsnonoh..jahat..ugut mcm2! hahah...mcm pnh bdk jb wat kat aku..hakhakhak..kna tipu! yeay! itu sbb ugut2 aku...aku terpksa...kalau x..aku hncur..maruah sgt penting..dia pon dah pegi mana ntah~ni kes ugut mau something(paham2 ar) n duit!! argghh..


ya..bila dah hmpir 20 tahun ni,.mcm2 aku fkirkan..masa depan..smuanya..khidupan slepas blaja...aku xnk dah fkir pasal2 cinta..biar dibwk angin lalu..bukan sbb frust ke ape ke..ntah la..mybe sbb dah 20 kot..fkir pon mybe dah matang..hak3


stakat ini ja kot...~ lalalala..salam.

nota 1-isnin ni..arini dah khamis!!! huargghhh

nota 2-cik lynna..cik min..cik abu.cik mices...jgn lupakan aku!

nota 3-mau kemas2 barang..apa yg xda..apa yg harus dibeli..adeh...malas!

nota 4-msi..oh msi..

nota 5-yeay! lalala~

5 comments:

BaLQisRiZa said...

bye bye fatennn

CIK para said...

gud luck hadapi HANTU2 itu..huhuhu

cambesje said...

bgus la de smgt baru~~ gud luck~~

ada aku kesah said...

gudlux paten...pas 30 oktober dok umah je ke?

hey there syaira said...

ding dong..gud luck bebeh..!! hehe

ARTIKEL RAKAN BLOGGER