Tuesday, July 7, 2009

AWARD FROM SITI~

salam..

sbnrnya aku dah lama upenya dapat award ni..haha~ cuma aku aku xreti nk wat cm ne dlm blog sndri..heheh...xpela..arini aku letak award ni dlm blog ni...award ni dari siti zowyah,...kwn rapat aku n kitorg knal dah setahun lebih,,.sjak join grup anak jati kedah lagi n skarg join utaqa fs lak..~ hehe



cantik kan? ada gmbr dia lagi...hehehe,.siti!! cm ne mao letak pic sndiri..hohoho.

1-copy image di atas ini

*sudah...sgt cantik!!

2-tulis sebarang komen pasal penghantar ini.

*dia sgt baik..cantik...kitorg sgt rapat...walau pon dia sket dr aku..tp kami sekepala..xpnh ada mslh..dia pendgr yg baik..jmpa kitorg lum bjmpa agi.hak2..insyallah..thun depan.tggu aku balik kulim!!

3-send award ni kat mana2 blogger yg kamu suka(unlimited)

aku nak anugerahkan award ni kepada beberapa org ja~ ngeh2

1-balqis riza

2-para2hana

3-kertasgraf

4-dee

5-lemantoe

6-kirin

7-muhd zahari

8-oopet

9-syaira

haha..10 orang jek.amik2..haha~thanx..syg korg smua..blog korg mmg best!! cayalah!

5 comments:

CIK para said...

asap aku amik..wakaka..tq

LeMaNtO said...

tengkiut3...hehe
~nseb baik aq usyar blog ko..tahu2 ade award utk aq...langkah kanan wehh...haha~

Masz said...

huhu...byknye men award...

NOOR FATIN said...

thanx para..huhuh..

leman..amik2..agaga..

masz..tau xpe..lalala~

kertasgraf said...

ade 1award n 1tagged masih xberjawab kt draft saye tuh.. adoiyai.. huuu

ARTIKEL RAKAN BLOGGER