Friday, May 1, 2009

happy birthday my besfren...wanie~


happy birthday to you
happy birthday to you
happy birthday to my fren..
happy birthday to you~ huhuh
30 april 1989...seorg insan yg bnama nur syazwani bt ismail telah dilahirkan ke muka bumi ini...seorg insan anak..seorg kakak..seorg pelajar..seorg teman..seorg sahabat... yg terbaik dlm hidp aku~
aku knal dia dah lama..dr skolah rendah agi..sk kulim..tp xingt la darjah bape..tp seingt aku drjah 5 aku baru rapat2 ngn dia..ingt masa g motivasi kot..utk upsr,
g kat matrix pulau pinang.ingt agi..naik bas...dok 2seat 3org..aku..adila..wanie..huhu...bahagia sgt rasa..
pas tu abis je darjah 6..kitorg terpisah..lost cntct jap..form 2 masa aku kat kl kot..baru cntct balik..masa tu cntct gna surat jek..berbalas2 surat jek..
ngn adila pon aku cntct gak.huhuh...
pas tu abis je form5..dia dpt twran ke uitm segamat..best gile..happy sgt tgk dia dpt msuk stu..aku ke unikl..dia ke uitm..
huhu...tp skrg dia blaja kat kolej perubatan dkat sg buloh.dia dpt spa8..kos berkaitan x-ray...
mengenali dia wat aku rasa hidup complete..dia baik sgt2..bahagia sgt2 kwn ngn dia..slalu msj..penh jmpa byk kali sjak2 dia dah g sana..mcm2..
best sgt2...
dia tmpt luahan ati ku.tmpat aku ngadu sgala masalah..tmpt bkongsi pndapat..mcm2..kira smua masalah aku dia tau...hihi..dia kwn yg sgt2 baik..
aku syg dia sgt..xmo bpisah ngn dia..xmo khilangn kwn cm dia..
so..arini aku wat topic...utk mngenang kan dia skali gus sbg tnda mnhargai dirinya...happy besday syg! ko dah 20 tahun..aku lum lg..hihihi..thanx byk2 sbb slalu call aku sjak2 dpt call free ni..slalu msj aku..slalu mjd pndgr setia aku..slalu menasihati aku..slalu mhargai diri aku n sbgnya.
terima kasih atas sgalanya~
smg kite bdua bahagia...bjaya dlm kerjaya msg2..dan smg kite dpt bertemu dgn org yg menerima diri kita seadanya~ AMIN...

9 comments:

Dee said...

happy besday gak laa...
huhu...

arefun said...

sama cm aku gak ye..hahah

ex uitm segmata

noor fatin said...

heheh..thanx dee

a'ah..sama ko..cma kos lain2 kot~

Dee said...

err...
uitm segmata kat ner tuu fan???
tak pernah tau lak ade uitm tuu...

noor fatin said...

cm ni deee..
segi+segamat..hahahah

Dee said...

owh....
segi+segamat=segmata???
tak penah dgr pon law nie???
engineering tak blajar kot....

noor fatin said...

x..
bsness jek..kah3..=p

Dee said...

owh2, patut laa... huhu...

noor fatin said...

hik2

ARTIKEL RAKAN BLOGGER