Saturday, May 2, 2009

Dan Sebenarnya~

Oh Bulan..
Enggan melayan diriku lagi
Pabila airmata membasahi pipi
Dan lagu lagu di radio seolah olah memerli aku
Pabila kau bersama yang lain


Adakah perasaan benci ini sebenarnya cinta
Yang masih bersemadi untukmu
Dan sebenarnya ku mengharapkan di sebalik senyumanmu itu
Kau juga menyintai aku


Ku enggan berpura pura ku bahagia
Ku enggan melihat kau bersama si dia
Oh ku akui cemburu
Mula menular dalam diri
Pabila kau bersama yang lain


Adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
Yang masih bersemadi untukmu
Dan sebenarya ku mengharapkan
Di sebalik senyuman mu itu
Kau juga merindui aku


Pabila kau merenung matanya
Ku rebah jatuh ke bumi
Di saat kau benar-benar mahu pergi
Seperti ku bernafas dalam air


Adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
Yang masih.. bersemadi untukmu
Dan sebenarya ku mengharapkan
Di sebalik senyuman mu itu
Kau juga merindui aku
Oh...


Dan Sebenarnya ..
Dan Sebenarnya ..
Aku rindu ..
Dan Sebenarnya ..
Dan Sebenarnya ..
Aku tak mampu .. tanpamu..


note:- skrg aku sgt sgt suka lagu ini! nape ntah..huhuh..liriknya cm menggambarkan khidupan aku skrg je..hik3...
~aku xmampu nak berpura2 yg aku xjeles bila mlihat dia bsama org lain..huhu..xpe..fatin tabah kan..kan...

~pabila kau merenung matanya..aku jatuh..rebah ke bumi...oh..~

16 comments:

Dee said...

YUNA!!!!!!!!

noor fatin said...

yeah~~~~~

cambesje said...

perempuan yg baik utk lelaki yg baik...
x pe nnt de org yg lagi baek dr dia yg ko akan dpt k.. jgn risau..
*lagu ni de dlm blog kwn aku jgk...

~iceq~ said...

waaa fatin..kte ske lagu yg sme!!!
hehe..aku pon plg ske lagu yuna yg nie..lagu len xsgt..huhu..
nway..kuatkn ati k...^_^

BaLQis said...

aku normal tak bl aku ckp aku tak knal sape yuna ni??
aku knal..die penyanyi..
tp sikit pon tak mnt lagu die..
err..aku normal tak??

Masz said...

i like this song..

noor fatin said...

to cmbes je..huhu...thanx k..aku suka lagu ni! sapa kwn ko tu..huhuhu

thanx bdk kcik~ ko amat memahami aku..huhu

bal.normal la kot..sbb baru arini aku tau yuna yg nyanyi lagu ni.kakakkka


masz..aku tau..=]

cambesje said...

aku yg aku... hihihi... tp siap letak video yuna lg...

noor fatin said...

wa..huhu
best tau lagu ni..i like

Dee said...

aku tak suke lagu die....
~sje nk mencapap kat comment nie... ehe..~

noor fatin said...

nape xsuke?? best la..iiihiihhi

Dee said...

saje jee nak wat pelik kat cnie..
hahaha...

noor fatin said...

hahahhaha.bgus2...=]

Dee said...

tapi........



aku ske lagu nasyid....
tak suke arr YUNA!!!!
ehe....

noor fatin said...

waa..aku tau..sbb aku pon suka..tmbh2 lagu kat page ko.hihi

gurlzz didie said...

aku suka lagu yuna!!^_^

ARTIKEL RAKAN BLOGGER