Sunday, May 3, 2009

rindunya~~

rindu mak!
e2 yg aku hnya mmpu katakan saat ini.waaa..mak..nak balik..wa3..

xsabar2 nak balik..jmpa mak..jmpa abah..wa2..ari2 ayah aku send gmbr dia ngn mak aku..
kdg2 3g gna hp kwn aku sbb nak tgk aku...aku tau diorg rndu aku..aku pon~MySpace


xsmpi smggu agi jek...jmaat ni last paper..n akhirnya aku balik..ye ye..mak abah dtg amik kat sni.huhu..10 mei lak sepupu aku akad nikah..sepupu ksygn tu..mst baliknye..hehhe..

hanya yg aku ingt..mak..mak..abah..abah..umah..umah...oh..im homesick..~MySpace

10 comments:

BaLQis said...

humm..rindu mak aku gak

noor fatin said...

tau xpe..=[
nak balikk

Dee said...

aku tak nak balik!!!!
ehe, dasar ank durhaka aku nie...
minggu dpn aku pon balik gak paten..
mothers day 10 MEI nie gak....
pndi bajet arr spupu ko tuu.. hehe...
err, ade idea tak nak wat per mothers day ni????

noor fatin said...

hahahah..
er..xtau agi..
huhu..
tp best sbb time tu dah jmpa mak..ekkekeke

Dee said...

aku pn nak balik gak!!!

noor fatin said...

kata td xnk balik..kakakak

Dee said...

mne leh...
lme da tak lik..
rindu mak aku kat umah tuu...
huhu...

noor fatin said...

hak2..
bgus2..
smbut ari ibu ngn mak ko k..huhuh

gurlzz didie said...

waaaaaaa...nk balik gak!!!

noor fatin said...

hahah...
aku balik dlu..lalalalal..=p

ARTIKEL RAKAN BLOGGER