Wednesday, April 29, 2009

29 april telah berlalu~

yeah~

arini kan 29aprill..ari ni aku dah start final..hik2..bestnye dah lepas satu sbjek..iaitu pengajian msia..pg2 td aku bgun kul 7.30..then mandi pas tu sarapan n baca balik note2 yg ada..menggigil la nak msuk bilik exam tu..hihi..so far..soalan ok la..msuk raja berperlembagaan..soalan targert kitorg..hik2..kuar ABL kol 10.30 n trus call mak n trus g makan..hik3..

isau aku..xtau la nak dpt bape nti...hope lulus la..~


td ym ngn gurlz..dia cite la yg dia jmpa si mamat tu..hahah...lawak gile..kekeke..gurlz..aku dah baca blog tu...tu pic dia msa sem2 la..muka kcik jekk..hahaha..xsama cm skrg la..lain benar..skrg lg tembam,,,isk2...ops! *hope dia xkn buka blog aku ni*

ni pic mula2 dia ksi kat aku dlu masa sem1..~




ni masa sem2..

ni masa sem3,,
ni sem1..kat ktmp~








ni pic baru dia..aku pling suka pic ni...smart jek..ahha...*hope lg skali dia xbuka blog ni* lalalala..

pas ni exam 6hb lak..bermula ngn casting n forging..pas tu statistics..then mdp lak..hehe..ada fnal tu mdp..ahha..

sok presentation mdp..smg ianya bjalan lancar..sbb satu2 klas yg xabis lg klas mdp tu la..huhu..



note kcik: sbnrnya aku berani mati nih letak pic dia di sni.andai dia terbukak..ampun ya syg~ hehehe...kalau dia ngamuk..aku delete la post ni,..aggaga...
just utk tatapan kwn2 trutama gurlz..ko dpt x beza smua gmbr? kui2


14 comments:

Dee said...

adakah die???
owh, bru aku tau... huhu...
takper2, nnti aku g tau sruh bace blog ko nie..
ehe.. =P

ariz azali said...

saper 'dia' nie?
lewat bangun!!!
best kan jadi pompuan.
hahahaahahah
tettttttttttt!!!!!!!!

BaLQis said...

pulak dhhh

noor fatin said...

dee..ko jgn....aku harap sgt dia xbaca..huhu..

bal..ilek..ahha..susah nak lupa.tmbh2 time fnal..inilah jdnya~huhu...

ariz..dia laki laaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Dee said...

err... aku knal pon tak mamat nie...
hmm....

arefun said...

9th june belum berlalu lagi..hhaah

noor fatin said...

dee..xknal ek?? aku pon xkenal..aku minat dr jauh jek..ahahhah..

arefun..tau..kamoo mao apa ari tu?

arefun said...

aku mao gundik2 yg sentiasa menemani aku di malam yg sepi

Masz said...

kang dye bace la..
ko ade ati lg ek ngan dye?

noor fatin said...

aku kan ada..gaagagaaagga,..


err..dia xkn baca kot..sbb xtau pasal ni..hihi.
err..mybe kot.ntah

Dee said...

err... adakah die......
hmmm.... aku tak knal...
haha...

noor fatin said...

err...err..ko mmg xknal..
ko tgk kat pages didie pon ada kan??
sharing is caring..lalallala

Dee said...

adakah korang berdue bermadu kasih???
errr.....
keliru aku diwatnyee....

gurlzz didie said...

yeah!!..sharing is caring..
ahaha..
faten..aku xkira..y penting pic tu adalah dia..
ekeke^_^

psstt..aku pon xprasan y pic tu agak kurus sikit coz y aku nmpk juz mata dia..sama jer..

ekeke kesian dee..

ARTIKEL RAKAN BLOGGER