Wednesday, May 6, 2009

3KALI AKU KNA TAGGED..HAK3

salam..

wah..arini aku buka2 blog kwn2 n aku tgk 3org dah tagged aku dgn soalan yg sama..ehhehe...mereka adalah..

dee
gurlz didie
mazfahmi
wah..aku xjwb satu pon lagi..ehheh,,sabar2..nak jwb la ni..huhuh
ni adalah soalan2nya~
1)Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
IM LETTING GO~ xtau nape suka dgn ayat ni..dlu kalau gado ngn paiq jek..msj send msj im letting go..pas tu dua tiga ari pas tu dpt balas..i let u go..kakakakak...tp tu dlu2...skrg hanya tggal kngn..yg ku abadikan dlm blog..cewahh~
2)Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
http://www.fatinothman89.blogspot.com/ atas nama ku sndri..ehhehe
3)Apakah method penulisan dalam blog anda?
luahan ati n cite pasal kehidupan sharian..haha
4)Pernah terasa nak hapuskan blog anda?
aku xpenah rasa nak hapuskan tp paiq ada pasword aku...takot dia yg hapuskan~ lalalal....bal!! cm ne nak tukar pasword ni?! waa
5)Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang TAG anda ini?
tagged dr dee~ blog cantik..aku suka..tp btol kata gurlz..asyik nak tag org jek..kah2..lalalal~
tagged dr didie~ aku suka jalan pnceritaan nya..n gmbr headline tu..huhu
tagged dr famy~ suka gmbr atas gak..tp dah xsngle ek?? lalalala
6)Senaraikan orang yang akan anda TAG
aku nak tagged smua gak sapa yg baca~ xkira! yg xde blog pon anda di tagged!!

6 comments:

ariz azali said...

rindu paten~~~

gurlzz didie said...

yeah!!..faten dah buat tagged ini..

tahniah2!!

heeee^_^

noor fatin said...

rndu je ariz..?
wat tagged k..hahah..
rndu ko gak..

gurlz..ya2...bjaya jugak wat..lalalal

Dee said...

huhu.. tahniah2...
akhirnya wat berjaya jgk ko wat tagged nie.. ehe...
errr, abes tuu da ade org tagged aku, takleh nak watper laa..
hmm...

Masz said...

err...
dah nmpak ea?/
xpe la..

oh ye..
thnx sbb ske pix tuh...lalala
lg 1, ak nk kne wat ag ke?
padahla ku tagged ko..
lalala

noor fatin said...

dee,,hahaha,..
bjaya jugak aku wat..kekeke

masz..jwb tagged dua kali pon xpe..
aku xhalang..kah3

ARTIKEL RAKAN BLOGGER