Monday, May 4, 2009

TERKILAN~

baru2 ni aku bukak ms..tetibe aku jmpa ms mamat ni...bekas kwn aku dlu~ masa aku form3 kot..nth..xingt dah..hak3..

dr ctu aku jmpa blog sorg bdk ni.bdk ni dlu baik sgt~ pnh dpt plajar sopan sntun..ops! kwn gak ar ngn dia..bleh kata rapat gak ar....tp ntah la.dh xingt smuanya..just ingt birthday party n peristiwa yg blaku time aku pmr..~

tp aku ni pnyalah apsal ntah rasa bengap sgt..g komen kwn dia pnya blog..ckp rndu dia..*konon2*...malangnya berita itu cpt jek smpi kat dia..
n baru2 ni bila aku bukak je blog dia...aku tau dia tujukan post utk aku..
tau weyh...hahaah...xpola..m*l...thanx weyh..=] aku malas nak comment sbb ntah...malas..hahaha..


xpela..dah dia nak sgt lupa kwn ni..aku wat ape kat dia pon xtau.nak kata aku suka dia xde pon la..xpnh pon..ekkeke..xtau la kalau dia SS ingt aku syok kat dia.lalalalal~

n aku msj la kwn baik aku..bekas kwn dia gak...aku xnk mention nama kat sni sbb aku takot dia terasa kang dia pggil aku...miss ***** agi kang..hihih..aku cite la pasal dia...n kwn aku tu ckp mmg dia perangai cm tu..lupa kwn n xpela..biarkan dia enjoy dgn khidupannya yg ntah pe2..(xmcm org dh aku tgk)


biar je la...aku ni sj je la nak cari kwn lama..n aku tau dlu kitorg rapat...
sbb aku tau kitorg xde pape2 mslh pon...erm..ntah dia..
biar la..dia anak org kaya...kite ni....kwn kite tu..xcam dia....xleh enjoy tiap2 mggu....xleh..errr...ape2 aje la.

biar la dia dgn khidupannya~ ingt...aku pon bukan rndu sgt pon dkat ko cma saja je komen2.....sj nak tgk manusia cpt berubah ke tak..n inilah buktinya...


sekian~~

14 comments:

Dee said...

takpe laa faten..
biar jee laaa die ngan dunia die...
kte kat idup kat darat, die idup kat dlm air...
mne same....
time sng tak ingat mmb, da btul2 ssh, baru nak cari mmb2 lame mintak tolong...
time tuu terpulang laa kat ko, nak tolong die ker tak...
errr.... (ntah pape aku tulis nie) ehe....

BaLQis said...

sabo3..

weyh faten..
apsl gmba aku kt tepi ni tuka??
buruk aa gmba ni

noor fatin said...

dee..xtau la...biar je la dia...
aku malas nak amik tau sgt..bengang pon ade
xpnh jmpa kwn cm tu.

bal..abis nak letak gmbr mana? kasi la kat aku..huhu

aNis ™ said...

tumpang lalu....

noor fatin said...

bayar tol~sekian

~iceq~ said...

ppl changes thru time either +vely or negatively,that one we can never deny..becoz that's the reality of life...T_T

Masz said...

ala...ko ade aku...dee..

cHoCOLaTe said...

kuikuikui..
aku pon ader gak kawan gitu..
eksyen lebeyh..
agagagg..
aku, caner rentak gitu la tari..
sekali dier ek ngan aku, sejuta kali aku ek ngan dier..
kuikuikui..

noor fatin said...

iceq.+___+

masz..aku tau..huhu..aku ada smuanya.,lalalala~

chocolate..a'ah kan..nsb baik dia jauh..kalau dekat..skali dia ek ngn aku..bjuta2 kali aku ek ngn dia..hahaha..bengang btol..
biar la dia bahagia dgn dunianya~

Dee said...

alar, klu kawan mcm tuu... biau kan jee die...
jgn layan kn sngt...
kan lain jadik.. huhu...

gurlzz didie said...

yup2!!
bia dia dgn dunia dia..
kita??teruskan je perjuangan kitew..
agagaga!!
^_^

noor fatin said...

dee..ya2...biar je la dia..

gurlz!! btol2..huhuh

~iceq~ said...

setuju ngn gurlz~~
agaga~~

noor fatin said...

lalalala~

ARTIKEL RAKAN BLOGGER