Wednesday, November 18, 2009

WANI ARDY-ORANG KECIL


Wani Ardy – Orang Kecil


Hari ini ku lihat awan biru dan hijaunya dedaun

Ku lupa betapa indahnya kehidupan yang sebenar
Tersesak dalam cita, diuji dan diduga

Namun aku ini hanya orang kecil



Jauhnya cinta, jauhnya bahagia

Lelah gelita, kosongnya jiwaKu impikan bulan, ku terjatuh di bintang

Bersyukur apa ada, ku ‘kan sampai ke sana
Hari ini ku lihat teman ku dan separuhnya bersatu

Ku lupa betapa indahnya kehidupan yang sebenar



Tersungkur bangun lagi, komplikasi duniawi

Namun aku ini hanya orang kecil

ini wani ardy..saya kenal beliau melalui nabila.nabila bt abd kahar.kawan baik saya..;) sejak mengenali nabila dia sering bercerita mengenai wani ardy,fynn jamal dan anna raffali.

sejak itu saya meminati beliau..lagu2 beliau..semua tentang beliau..puisi2 beliau.hehe~

dengarkan la lagu ini di blog saya..ngeee..=)

11 comments:

biELa said...

pembetulan...nabila mohd kahar

hahaha

yay!!!

dah boleh buat fan club wani ardy dah ni..hehe :)

filiyana said...

anna raffali tu senior yana :)

~ miErA ~ said...

comey jgk lgu ni..
=P

mcm aku..
huhuhu..

NOOR FATIN said...

hhhaaha..nabila..
aku terlupa..aiyak! hahha~
sori2 babe..kekekeke..btol2..hihi..=)

yeke..waaa..dia sgt comel kan yana..huhuhu..

miera..ko comel lain..lagu comel lain..hahaha~ =p

~ miErA ~ said...

aku comey laen??

mkne ko ckp aku comey la....

waaaa....
waaaa.....

wow...

huhuhuhu..

NOOR FATIN said...

tidakk..tidakk..

biELa said...

yana - waaa...nanti kim salam kat ana raffali ek..tapi dia dah takde kat uitm daa...lalala~

Nor Syaira said...

?????

*xkenal* ehehe..

NOOR FATIN said...

hehehe biela..

syaira..aku pn xknal ko..ekekeke

jierah said...

haih..eben merekrut kita semua untuk mndgr lagu2 mereka upenye..hahaha

ku syuk said...

nice song..

ARTIKEL RAKAN BLOGGER