Sunday, November 29, 2009

OPSS....TWITTER DLL

salam pada semua~

terima kasih semua pembaca2 blog ini..pembaca yang menonjolkan diri mahupun pembaca yang menghalimunankan diri..hakhak~ sejak2 ada live traffic feed..aku dah boleh tengok..sapa yang view aku.lalalala~ kawan2 aku ramai ar..err..pas tu merata2 lokasi..phillipines pun ada..indonesia pun ada..ish3~ mana la diorang jumpa blog aku ni..n diorang paham tak apa aku tulis..heee~ ke best tengok gambar jek..haha~ adehhh..


tadi tengok cerita takbir rindu kat tv3..best gak la~ dengan adanya fauzi nawawi..nampaknya drama tu makin mantap..dan aku tak kan lupa kan cerita taubat nasuha yang dibintangi oleh fauzi nawawi jugak..cerita tu sangat menyayat ati..sangat sedih..disaat suara akhil hayy di mainkan..waa~ aku tak sanggup nak tengok lagi dah..dan aku takot sangat dia dalam drama tu..terjerit2..dia marah anak dia..dengan aku sekali terkejut..hahaha..aku tak leh woo orang tengking2 cam tu..lemah jantung..aih~ apa2 pun salute ar cite tu..harap makin byk drama macam tu lagi akan ditayangkan~ dan cerita jangan tegur lagi pun best..tapi tu la~ takot jugak.aihh..mau pengsan aku tengok cerita tu..menyorok di sebalik paper2 yang ada..hihi~


err..tadi sambil2 mesej ngan faiq dan ieta..tetibe aku teringatkan twitter aku! waaa~ twitter..sangat rindu..dulu aku cuba bukak..tapi tak boleh..aku terlupa paswordnya..aih....dan tadi aku cuba2 bukak lagi..dengan sekali tekan je..aku boleh bukak!! waaa~ yeayy..kejayaan! haahhaha~ last aku update 8september09..hahaha sekarang dah 30november09..lalala~ first time join awal bulan 8..aku punya follower pun ada 29 ja kot.rasanya la~ and aku terkejut bila tengok nama mohammad faiq roslan ada dalam tu..aikk..ada plak twitter dia ni..haha..aku follow dia..dia follow aku..err..bila eh..aisey..aku lupa..langsung tak ingat..hahaha,.sengal la~ pas tu pas tu..aku cam blur je masuk situ..sekadar tulis status..aku dah lupa la cam na nak guna..wuu~~ sapa2 yang aktif..tolonglah ajarkan..hehe...



ni logo twitter..aku google2 aku jumpa yang ni..aku copy and paste dalam ini..mudah kan?? haahhaa~ so sapa2 yang ada twitter..*promot2* meh2 la follow aku..kat url ni..
http://twitter.com/fatinothman89 hakhak follow k..pastu ajar aku cara nak guna..tau..tau..tau..=D


aku kegilaan benda ini skrg..facebook..haha~ ntah la..dari pagi sampai petang..mghadap bnda ini ja.lalala~ aku start wat bila afix..bdk grup 1989 gak dulu2..dia yang ajak aku join..dulu2 aku xde kawan2 pn..kalau ada pun 4 orang..ahahha..lama gak ada 4orang..pas tu ada 30 orang..lama gak la ada 30 orang tu..hahaha..pas tu bila dah aktif..kawan2 aku kat frenster pun dah ramai yang ada..fren aku dah nak dekat 400 skarang..hehe~ best gak la walau aku hanya main game baby adopter dalam tu..hahaha..bela anak..anak aku umo 52hari dah.nama lydia..lydia bt mohd faiq..errr..haha! try main game2 lain..tapi xreti la..dan facebook jugak dah wat aku jumpa ramai kwan2 aku masa sekolah menengah dan rendah..hehe..besh2~ err..yahoo messenger?? sekarang aku jarang on..on kalau faiq on9..hehe~ ntah la..aku tak tau nape aku jarang on9..hehe..kalau ada syaira ke ieta ke or sapa2 la..baru aku on9..kalau x aku off je la..hehe~ kadang2 rimas dikacau oleh orang2 yang xde dalam list..aihhh..pas tu buat2 tanya plak aku ni sapa..aiyarkk..list fren aku dah 100++ aku buang..haha..yang tak aktif dan yang tak kenal..yang tak penah msej..or yang gatal2..e2 aku block user trus! hahaha..cakap lucah sikit..aku trus block user..maaf..ym ku bukan tempat puaskan nafsu korang k..eekekek~

hi 5?? jangan tanya ar..aku tak ingat bila aku bukak..ahahhaa..sebelum masuk tati kot..bape lama dah..tapi bila aku check kat email..ada lagi yang still request..hehe..nanti2 la aku bukak.aku tak de kawan2 yang aku kenal sangat kat situ..walau fren beratus2..hahah.~
oh tagged..jarang jugak aku bukak..seminggu sekali..kalau aku ingat aku ada tagged la..ahahha! nape eh..adeh..xtau ler..bosan kot..aku terkejut bila syaira dah delete tagged..dia kata lama dah..ehh.nape aku tak penah perasan eh..ahahha..aku slalu just approve and balas mesej sapa2..tu je..lalala~


oh friendster..aku mulai bosan ngan fs..walau dlu2 aku penah gilakannya..hehe~ aku masih bertahan kerana ada grup 1989..hehe..e2 saja..kalau tak..tak tau la..dah delete kot..hihi..log in fs just utk masuk grup..kadang2 ja aku bukak profile..slalu trus ke grup..hihi..~ fren pun dah seribu lebih..dulu2 rajin gak belek sorang2.sekarang dah malas sangat2..heheehhe~ tapi mybe aku takkan delete fs kot..sbb fs banyak kenangan..dan fs jugak la yang menemukan kami..ngeee..=D

myspace lak~ logo dia tak boleh upload la..aih..bengangnye..hakhak..err..fren hmpir 3ribu..aku dah tak penah add orang..dah xramai add aku..kadang2 jek..aku jarang sangat2 bukak..sebab selalu hang..so aku jadi malas..makanya aku bukak je trus hang..aku tak kan bukak dah..hoho..sapa2 yang punya ms aku..contact je la aku kat fb..confrm aku aktif..hehe~






banyak gak eh aku ada...hahaha..dulu2 ada skype..aku ingat lagi..aku penah call borak2 ngan zaffran dan ieta..dlu2..masa tu aku tak jumpa lagi diorang..tapi malangnya aku dah lama terlupa pasword..n aku tak penah cari balik..dan install skype pun aku dah lama sangat2 buang..setahun lebih dah kot..kui2~


bulan 2 tahun ni dah start aktif dengan blog..yeay! terpengaruh bila baca blog balqis..dan skrang post aku dah 133 post dah..hehe..ish2~ aku takkan bersara dari blog kot..sebab aku suka menulis..tapi tak tau la suatu hari nti..errr...harap tak la~ hehe..


so sesapa2 yang punya kesemua laman sosial yang aku ada..add je la aku..aku approve nye,..susah aku nak reject melainkan primary pic lucah..hahahaha..aku akan reject..maaf..hehe~

ok la..mau tido..rindu ieta..dia dah xon9..mau mghadapi final exam utk semester yang terakhir..doakan beliau! hehehe..dan miss my faiq jugak..bila la nak jumpaaaaa~ byee..salam.

7 comments:

filiyana said...

macam mana yana traffic feed apatah fatin tulis tuh.ehehehe.nak tgk sapa view blog macam mana

NOOR FATIN said...

kalau sesapa view blog kite..kuar la url dia kat tmpt stu..heheh.yana tgk kat blog fatin..bahagian bwh2 tu.hihihi

Nor Syaira said...

haa..taw xpe..
fs bosan dah..ikot ati lme da aku delete..haha

now aku kat facebook..lagi rmi kawan aku kat sne..jejak kasih weyh..haha..

ooo..da blh bukak tweet ekh..ape lagi follow la den..haha

tagged..aku da lme da delete weyh..dee pown da delete..lme da kot..haish kau nie..bukan ape..mlas ah kat sne..huhu

so..skrg yg berthn ngan aku fs..fb..tweet ngan blog..huhu..:P

NOOR FATIN said...

hahaha...tu la pasal..aih..tau xpe..aku byk jmpa kwn2 aku kat fb..waa~ sgt best..ahahha...ya2.nti aku follow..biasalah dua bulan dah tggal twitter..ahahha~
tagged..aku pn bosan..tp syg nak delete..biarkan je la..hahahha~ko xwat ms ke?? ahahaha

Nor Syaira said...

ms? malassssssssssssss..:))

NOOR FATIN said...

ko xpnh rajin..ahaks

jierahyg ansem said...

aku ade tagged,mespes,frenster,fesbuk..twitter den xdo..blog plak..err..err aku da add ko kt seme2 tu kan?heehe

ARTIKEL RAKAN BLOGGER