Tuesday, November 17, 2009

KEGILAANKU!

salam~


lama xupdate post..hihi..tenet sgt slow mmbuatkan aku sgt2 malas untuk menulis blog..setakat balas2 komen di chatbox aku suka la! hahaa~ e2 saja yang aku mampu selain membebel2 di facebook..hehe.



semalam jalan2..amik angin kat luar..kat umah aku xckup angin dah aku nak sedut..maka aku membawa diri ke luar..hakhak..so kitorang pergi ke karnival 1 malaysia kot..kat kemaman ni ha~ kat astaka rasanya..ntah la..malam..aku pn xperasan..heehhe..ada karaoke..ada jualan2..huhu..macam2,..



waa~ sebenarnya aku sgt gilakan baju ini..ini!! di bawah ini!!!



gilakan baju pattern ini..petak-petak..mahu..mahu!! waaaa~
seyes sgt gilakan nyaa! banyak gila jual semalam..but smua kcik2 jek..ahaha~ cisss...aku penah lihat seseorg pakai baju ini..dia lebih besar dari aku! maknanya saiz aku ada la~ waaaa..mahu..semalam xde..xde..smua free size..aku xmau size percuma ini..aku mau size aku..weee~~
baju ini sekarang jadi trend bebudak indie selalu pakai..waa..suka2! msj faiq semalam..dia kata kalau dia jumpa..dia belikan..10 ye b..alang2..hakhakhak....mahu..mahu..
tolong2..aku mahu! waaa~ sapa2 ada jual baju ini guna pos ke ape ke..bgtau la aku..wuu~ aku sgt gilakannya!! sangat2.....
lebih dari balqis gilakan jason black..ekekekke.. jgn mara ya bal..hik2..=p

*****happy bsday para2hana!!!!
*****oh ya..sapa2 yang ada information tentang baju petak2 ini boleh la ym aku...di alamat fatin_uniklmsi@yahoo.com..jgn antar emel!! aku xbukak emel dah lama..dah 7ribu emel aku xdelete..aku malas! tggu aku balik msi nti..tenet laju..hihihi
ya..sekian terima kasih..harap aku dapat baju ini..wuu~~

10 comments:

ice lemon tea said...

olololo...cian kwn ak sorg neh...

cicak...jgn beli 10...beli 1 kdai je trus..hihihi

ariz azali said...

memang ramai orang tergilakan pattern burberry tu...
aku pun ~~~~

biELa said...

aku paling tak berapa suka berpetak2 ini
aku tak mahu jadi budak tadika...

hahaha

ade je kot saiz ko tp on9 punya shoping

search laa sendiri ye

hehehe

NOOR FATIN said...

wuu..ieta..tau xpe..aku gilakannya!! waaaa~~ ala..cicak beli tauke kedai tu skali utk aku..=p

ariz..tau xpe!!!

biela..aah la..cm bdk tadikaa..ngeee..
tp aku suka..hehehe
ye eh..xpe..nti aku try cari! ehehehe

Balqis Riza said...

SUKATI KAU JE SALAH EJA NAMA LAKI AKU>>

JACOB BLACK LA!!!!!!

oh by the way, baju ni melambak kt tempat aku..muak dah aku pakai..hahaha

memang lawa petak2..tapi kat Malaysia jual satu warna je..
kat sini jual petak2 yang banyak warna sekaligus dalam satu baju..super cool!!

mau? kirim duit..100rgt mybe dapat 3..hehe

NOOR FATIN said...

ahahaha
salah la bal..
adeh!!
ahahha

mauu!! waa..saiz aku ada ke bal?? =p

~ miErA ~ said...

soh cicak carikan..
hhahahaha...
gagah2 die nk cari kt kdai baju...

agagagagaga....

NOOR FATIN said...

yaa...suruh dia...hahaha

Nor Syaira said...

oooo..bju nie..kat snie pown byk..maw?? hehe

NOOR FATIN said...

blanje bleh??

ARTIKEL RAKAN BLOGGER