Saturday, September 12, 2009

TERUJA DGN SHAWL.

salam..


hye kwn2..aku tabah ni..hehe..smpi saat aku tulis blog ni..aku rasakan diriku smkin tabah..xpela..mybe dia ada perlukan masa,...mgkin 1thun atau 100 tahun..lalala~ biar la..xnk fkir sgt..huhuh..



ari tu aku order shawl dr kwn jierah iaitu ain!...smggu baru smpi..isk2..sgt kecwa sama itu posmen..tp terubat sket sbb posmen td sgt ensem (aku tgk dr jauh sbb masa tu tgh gyut ngn fiza)..mak aku yg tlg amikkan,..



act ni 1st time aku beli shawl..aku sgt2 tertarik masa 1st skali tgk dlm blog tu..tp aku mcm xyakin jek nak pakai...sbb pipi aku tembam...makin dipam2..ahahha~ mst lawak kan..tapi aku beli gak..xkira la..tembam x tembam..aku nak lilit gak..hihihi...sgt teruja..



so arini dah smpi...haha..mak aku la tukang lilit..suruh ayah aku..dia lilit smi tercekik..hakhak..
mak aku yg wat..pndi gak mak ni..walau dia pn xpnh pakai..hehe~~




ni antra pic2 shawl dgn pipi aku yg xtau bila nak surut..




ni shawl yg ptama..aku nmpk sgt2 tembam..arghh..bulatnye pipi aku..hahahha..

ni shawl yg kdua..maaf..yg ni aku yg lilit..nmpk serabut..ahahha~ sengal..

waa..sesape2 tlg ajar aku cara nak lilit dgn btol..aku xreti...waa...aku xcntik..lilit mcm ne pn tetap xcntik..wuu

=D

13 comments:

biELa said...

hehe ko lilit mcm mane pun org tak kisah..itu style name nye..hehe

CIK para said...

btol2

i . s said...

nak tgk blog shawl 2!!
haha

BaLQisRiZa said...

lilit jeeeee

NOOR FATIN said...

ye eh biela? hehehe..
para..huhuh

tmenk..http://theladiescreation.blogspot.com/

bal...ko slalu pakai kan bal...ajar la.waa

muhdzahari said...

lain kali kena beli buku panduan melilit shawl juga. hihi

NOOR FATIN said...

a'ah kan zahari..hehehe

kertasgraf said...

1st one nmpak lawa je... =)

jierah said...

yeehhaaa...ok je ko pkai;)
kalu aku pkai shawl kn xsmpai tghari msti da jdi serabot balek..uhuhu

NOOR FATIN said...

ye eh kertasgraf..eekekek..1st pcubaan tu..harap leh elok agi ar..

jierah..nti bleh la ko tlg lilit kat aku..kui2

harisu-sama a.k.a RS said...

faten,ada blog yg ajar cara lilit shawl..cuba carik..

jierah said...

yeahh..lilit cm jenazah..ke cm gule2?ahaks

NOOR FATIN said...

oh..ada ek haris? ok2..nti aku cari..huhu,...

a'ah..dua2 pn bleh..cm ketupat pn ok gak..err..=D

ARTIKEL RAKAN BLOGGER