Saturday, March 9, 2013

BERAKHIR SUDAH!!

Assalamualaikum =)

aku menulis entry ni selepas tidak lagi bergelar trainee! wkwkwkwwk!

aku dah habis praktikal! yeah. cukup la 3 bulan aku sebagai trainee di salah sebuah kilang di subang jaya. peh 3bulan macam 3 hari gua cakap lu! sumpah rasa cepat gila. 

tup tup tup eh dah nak habis? eh dah habis? dah habis laa. T_T

3 bulan jew. jew.

terima kasih banyak2 kepada manager, engineer, executive, supervisor, line leader, operators dan semua2 la yang banyak sangat mencurahkan ilmu dan bagi aku banyak pengalaman sepanjang 3bulan ni.

terlalu banyak kenangan manis di sini. kenangan pahit tetap ada tapi bahagianya lebih banyak.

sayangnya nak tinggalkan tempat kerja aku. =(

*nangis kejap* 



production office. tempat aku yang depan sekali. sorang2 kat situ. FA la katakan. bahahahah



2 hari sebelum habis praktikal, someone give me this gift. special gift and i really love it. thank you awak =)

tantekkk takkkkkkkkkkkk? XD

ahad ni aku akan pulang ke kampung. hoyeh. direhatkan selama 3 minggu dan kemudian akan bergelar pekerja. alhamdulillah =)

kerja apa? di mana?

sama-sama la kita nantikan. kbai

1 comment:

Cik Ezy said...

canteknyeeee jam..

ARTIKEL RAKAN BLOGGER