Tuesday, March 19, 2013

SESI SKODENG!

Assalamualaikum =)

hamboi kerap sungguh update blog. wakakaka. maklumlah im so freee freee.. :P

kali ni aku nak share pasal aku skodeng something. tak dak keja sungguh, apa lagi nak buat kan? ekekeke



ni la teratak indah. mama aku dibesarkan di sini la. sekarang yang ada cuma mak long. tok kan sudah kembali ke rahmatullah sebulan yang lepas =(


tengah menonton tv, mama panggil. cepat2! 

rupanya.. BIAWAK!


so aku snap gambar ni melalui tingkap dapur. gila nak pi dekat2. buatnya dia ligan aku, tokak kaki, mampuih. ekekekek


besar punyaaa. menakutkan. aum aum! =P


dia keluar mencari makanan.. lalalala~


aku tak tau nak panggil biawak ni apa. macam kucing kita panggil meoww meoww.. kalau biawak nak panggil apa? erk.



petang2 dia selalu keluar. selalu la aku tengok. baru tergerak hati nak amik gambar :P

kalau hangpa nampak biawak camni dalam rumah hangpa, hangpa nak buat apa?

4 comments:

Urzain Hussain said...

komodo tuh...
berdarah karnivor...

Hasrina said...

tantiknya rumah like like

HeNRieTTa JoSe said...

fuyooo...skodeng.....sukanye tgk umah tu....suka suasana dia....errr....klu masuk umah sebesar tu....call bomba larr....

kay_are said...

macam komodo pun ade aku tengok biawak tu..

ARTIKEL RAKAN BLOGGER