Tuesday, November 27, 2012

MAKAN MALAM TERAKHIR BERSAMA..

Assalamualaikum ;)

pada 21/11/2012 yang lalu, kitorang satu rumah pergi makan malam bersama-sama dengan lecturer2 kelas ccna kat kerteh. asalnya itu jamuan kelas diorang tapi aku, dayah dan ilah ikut sekali. wahahah.. 

ni la masanya nak makan bersama-sama dengan housemateesss yang tersayang. ini merupakan makan malam yang terakhir, tahu? ;(

kitorang pergi makan kat selera ikan bakar mutiara rasanya. kat kerteh. hehe.. 

aku, dayah, ilah, hana, sarah, umi shikin dan aisyah. dan 3 orang lecturer kelas ccna termasuklah encik tarmizan. hihihi..


Friendship isn't about whom you have known the longest... It's about who came, and never left your side...




Because once upon a time, we were best friends. And, yes, there's been a lot of bad stuff in between. But none of that matters right now, okay? You need me, I'm there. Any time, any place, anywhere




kat kedai makan! aku, ecah dan dayah. hihi..  abang tu baru nak amik order. hee


semua =)





sesampainya hidangan minuman dan kerang!! tu dia.. punya sedapp! aum2!



rugi sapa tak makan kerang weh. serius sedapp gila.. heheheh..


aum2!!


hidangan dah sampai! macam2 ada! hehe


sebelum..

5minit kemudian..

*macam2 ikan ada. ni salah satu* 


selepas.. hebak awok awok ni. huehue



kenyang alhamdulillah ;)


kembar tak seiras..

kehkeh


malam tu, hana balik.. sedih sangat.. esoknya.. sarah balik.. umi.. shikin.. jumaat.. ecah balik.. sunyi gila rumah.. setakat ada aku, ilah dan dayah, takdenya nak kecoh.. kena ada korang..huhu..

terima kasih sarah, hana, umi shikin dan ecah..terima kasih banyak2 atas segalanya, atas pertolongan, bantuan, atas kasih sayang, keprihatinan, keceriaan, pujukan, kegembiraan.. semua-semuanya la. terima kasih sangat2. walaupun hanya 5bulan tapi segala kasih sayang melimpah-limpah bagaikan kenal lama. tak penting pun berapa lama kita kenal.. tapi pentingnya nilai persahabatan tu..

berat rasanya nak berpisah dengan korang semua tahu. sedih. bayangkan pagi2 tak de lagi suara sarah.. tak de lagi nampak hana.. tak de lagi nampak umi.. shikin dan ecah.. sedih.. kekadang tu aku dan dayah jenguk bilik korang tau.. sepi.. huhuhu..

mohon maaf andai ada salah dan silap sepanjang kita bersama.

dengan harapan semoga satu hari kita akan berjumpa lagi. ala shah alam dengan subang bukan jauh mana pun! haha! 

jaga diri baik-baik, praktikal elok-elok, ada jodoh kita jumpa lagi k ^__^ sayang korang.


5 comments:

NadNod said...

selamat berpraktikal! :)

Tukang Karut said...

kerang bakar! yummmy...

nanakimie said...

suka kerang!huhu...touching pulak bila part pisah2 ni,

kay_are said...

makan besar nampaknye ni.. best2.. tapi kalau free lagi best r kan? =)

are_lin@yu said...

kjp ja dh abs nti msti ftin rndu dorang kan

ARTIKEL RAKAN BLOGGER