Tuesday, November 13, 2012

DURIAN CREPE

assalamualaikum ;)

10.11.12, tarikh yang cantik kan? hekhek harini dah 13.11.12, maknanya kisah ni 3 hari yang lalu =P

aku jenis kalau teringin nak makan apa-apa, mesti nak beli jugak. macam dulu, teringin nak rasa macarons, dapat hadiah dari jierah, lepas tu teringin nak makan cheesetart, dapat makan kat rumah jiran, teringin nak makan pavlova, dah beli kat yaya, dan sekarang musim durian crepe kan? 

so aku mengidam jugak. peh. aku hantu durian okeh. mana boleh lepas nak rasa durian crepe ni.. bahahah..

aku iklankan kat page bandar chukai, ada beberapa orang pm aku. hehe nasib ada sorang kakak ni kata nak datang chukai, esoknya. so aku order kat dia je la..

2 biji rm5. 4 rm10. aku rasa sangat berbaloi sebab besar, dan tebal okay. hakhak

semestinya sedapp. tu yang nak promote nih!! ;D






tebal kan? hekhek


okay pada sesiapa yang nak tau apa tu durian crepe, sila la google ye, hakhak yang penting dalam tu isi durian. sapa yang suka makan durian, jangan lepaskan peluang anda memiliki durian crepe nii..

sapa2 yang tinggal area paka ke kemaman ke chukai ke, anda boleh order kat kakak ni, dijamin puas hati. FACEBOOK DIA.

k sekian terima kasih, assalamualaikum ;)

5 comments:

eimah siti said...

durian crepe ni femes betul la sjak kbalakngan ni...

Mila Ahmad said...

belum pernah rasa lagi.. nanti nak rasalah jugak...

zulhilmi tempoyak said...

ajaq sat mcm mn nk buatnya...hehehe

Miza Yusof said...

adoiii. tengah menggelupur cari duria crepe nih. teringin nak rasa. sekarang fenomena durian crepe kan.

kay_are said...

mende durian crepe ni? first time dengar.

ARTIKEL RAKAN BLOGGER