Friday, November 9, 2012

LAGI SEBULAN!!

Assalamualaikum ;)

lebih seminggu abu telah meninggalkan semua. doaku tidak putus-putus untuknya. semoga dia ditempatkan di kalangan orang2 yang beriman. sungguh aku sangat merindui dirinya. al-fatihah untuknya ;')

minggu ni adalah minggu paling stress aku pernah alami. sebab apa? sebab design. kahkah ni final project weh. bukan latihan biasa. so nak tak nak kita kena siapkan project dalam masa yang diberikan. dulu chopper aku pun tak siap. kahkah nasib tu bukan project :P

lecturer cuma kasi tajuk. speaker. lepas tu pandai-pandai la kami nak buat bentuk apa. ikut kesesuaian la kan. lepas design kita akan print barang tu jadi realiti. bukan semata-mata dalam komputer okeh. kahkah~

7 orang punya design. ada design lembu, pokok bunga siap dengan pasu, teropong, trojan, rumah, pari-pari dan epal. keh2~

dua minggu masa yang diberikan. minggu ni dan minggu depan. tapi minggu depan kan cuti deepavali dan awal muharram. so pulun la siap cepat2! 



ini la rakan sekelas aku. kami bertujuh. ni kelas kami. best kelas ni. lagi best bila ada internet sekarang. hahahahahha!

sorang je lelaki. dan dialah hero. eh eh.


7 hari aku siapkan speaker ni. mak oii. bukan senang la. susah kot. agak complicated. kita pun baru belajar kan. tak berapa nak mahir sangat kan.. hehe

alhamdulillah, siap jugak. mini apple speaker! tomei tak? hekhek


konon-konon nak ikut logo apple tu, masalahnya sikit je lekuk dia kan, aku lekukkan semua. hahahaha ah tak apa, design sendiri. ;P


harini 9hb kan. maknanya lagi sebulan sebelum kitorang melangkah ke alam praktikal pulak. tu diaaa. kejapnya belajar. dah nak 6 bulan. pheww. macam tak percaya. rasa macam baru daftar je. ahahahah

sedih pulak dah nak habis ni kan. nak berpisah dengan housemate2, classmate2, auww. sedihnya.. T__T walaupun 6bulan tapi banyak sangat kenangan.wuwuwuwu

apa-apa pun sebulan ini akan ku hargai dengan sepenuh hati. habiskan masa dengan kesayangan-kesayangan gua di tati. sebelum masing-masing mencari rezeki di tempat lain. amboi ayat.. hahahah!

tempat praktikal dah dapat. wink wink. jadi orang selangor la ittew =P


sebulan lagi je pateng. sebulan lagi. bergambar la puas-puas kat tati. lepas ni entah masuk lagi ke tak tati ni. hakhak


itu je la kot nak cerita. hahahah adoi.. sejak jadi pelajar ni, jarang sungguh update blog. kehkeh

sekian wassalam ;)

6 comments:

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

biasalah tu kalau dah namanya student... hehe..
good luck untuk ape je yang dilakukan... ^^

HeNRieTTa JoSe said...

gud luck utk design...gud luck utk prac....and takziah utk abu...

sahromnasrudin said...

assalamualaikum empunya blog...apa khabar? semoga empunya blog sihat walafiat di samping keluarga tersayang

cerita best said...

good luck k

man said...

Gd luck for exam..hehe

kay_are said...

memang tror ko guna software tu.. cantik speaker yang ko design tu weh! tahniah!

ARTIKEL RAKAN BLOGGER