Thursday, February 23, 2012

BILA AKU DIAM

assalamualaikum..

mesej pertama, aku tak balas. sebab apa? sebab aku tak mau panjangkan cerita. yang sudah tu sudah la. aku dah belajar dari kesilapan. aku dah lama mulakan hidup baru. dah lama move on.

tapi sebabkan aku diam, aku dapat mesej kedua. tadi kat facebook, lepas aku dah block, datang pulak kat blog :)

aku cuma nak cakap, alhamdulillah. terima kasih kerana berkata begitu. :) ALLAH MAHA ADIL. :)

abah cakap, kalau orang lempar tahi, kita jangan lempar tahi balik kat orang tu. sebab apa? sebab sama je kita dengan orang tu. so aku nak hadiahkan senyuman dan sekuntum doa, semoga ALLAH bukakan pintu hati beliau. insyallah.

assalamualaikum ^__^

10 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

hmm..ada plak gtu ea..sbr ea fatin..dugaan n pasti ada blsannya..InsyaALLAH..

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

drpd org xtau perngai die cmne..sbb ko xckp pape lnsg pn tntg die..trus org jdik tau..sbb die yg dgn bangga tnjuk sendiri..pathetic women..pity her~

sahromnasrudin said...

assalamualaikum...

sabar ya, dik..dugaan ini anggap asam garam dalam kehidupan

are_lin@yu said...

sabar itu indah...yg penting jfn lupa senyum..;-)

☻UsaGi NaNa☻ said...

yg kt fb die ckp ape???she still stalking u.huhuhu nt inbox ak la die ckp ape

kay_are said...

riaknye... yakin je die dah dapat hati ex tu ye.. sabar je r.. dunia ibarat roda.. tunggu dan lihat sudah

Ley Rashid said...

biarkan mereka...kumbang bukan seekor..gunakan masa ini untuk mencermin diri dan memperbetulkan kekurangan kita....semua kejadian kehendak NYA...hanya dia yang tahu apa kesudahannya. amin

Kak Imun said...

Salam, fatin. Semoga sabar dan tenang2 selalu. InsyaAllah, pasti berbahagia....:)

pinkcolour82 said...

huh,, takburnya dye.

misshannajr said...

Ya Allah apa la jns org cmni..riak tak berpada2..Perasaan kita ni Allah yang punya..dalam sekelip mata pun Allah boleh ubah perasaan kita..sabar jelah fatin..tak rugi apa pun :)

ARTIKEL RAKAN BLOGGER