Saturday, May 29, 2010

MAKEMEBABIES AND IN20YEARS.

salam...

pagi2 lagi miera suruh jawab quiz berkaitan blog. hehe aku pun jawab la. dan ni hasilnyaaa..


87%How Addicted to Blogging Are You?
Created by OnePlusYou - Free Online Dating



so miera, sapa lagi addicted?? ekekekekee..

semalam dan hari ini aku melawati laman web makemebabies dan in20years. kedua2nya aku jumpa di facebook balqis. dan aku pun join. best jugak. makemebabies tu kita dapat lihat gambar anak kita nanti, cuma letak gambar kita dan pasangan atau pun gambar kita dan celebrities, kita akan dapat hasilnya. hehe tak perlu tunggu 9bulan..weeeee... game ni hanya untuk suka2. :)

dan ini hasil2 yang aku dapat:-





wajah 'anak' aku dengan zac efron. haha comel kan? wee.. mungkin aku menjadi isteri kedua zac efron selepas miera menjadi isteri pertamanyaa.. haha miera, kita berkongsi suami la! hahahaha



wajah 'anak' aku dengan cristiano ronaldo. haha aku penah mengusik miera yang kalau aku tak dapat kahwin dengan nanti, aku nak tunggu ronaldo sebab kitorang couple dah lama masa dulu2.. ahaksss.. dan ini anak kami kalau kami jadi kahwin..hahahah miera,, comelkan?

laman web in20years pula, bila anda upload gambar anda, dia akan tujukan wajah anda pada umur 20 tahun akan datang. maksudnya, ketika itu, aku berumur 41 tahun la. hehe

dan ni hasilnyaa..






wajah aku ketika umo 41tahun. haha aku nak menjerit.. tuanyaaa!! waaaaaa...

wajah aku ketika umo 41tahun jugak. tapi ini kalau aku penagih dadah.. hehe cengkung kan? macam kurus je. gambar kalau tak amik dadah nampak tembam.. hek2


cubalah! ini semua hanya imaginasi masing2,haha best. tapi jangan la obses sgt pulak yee. haha.. semoga berjayaaa~ ngeee

p/s; miera, sila cuba dan upload di blog andaa.. kekeke

6 comments:

~ miErA ~ said...

waaaa~~ ko nk ke jd isteri kedua??? wakakakak~
=P
xde2.. ank aku ngn zac efron lg comey...

F~CiCAk said...

err...
saya kekal muda.. lalala~
hik3!
muah!!

HonEyBuNNy said...

ngeh3....kwn ila ada buat gmbr neh...hodoh la ila tua2..ahha

NOOR FATIN said...

miera: xpaa.. anak aku ngn faiq paling comey! hahaaha

b:waaaaaa jelessss!! muah3

ila: fatin lg la..kah3

Balqis Riza said...

haha fun kan?? hehe

NOOR FATIN said...

yaaaa! hahaha

ARTIKEL RAKAN BLOGGER