Wednesday, October 28, 2009

SELAMAT TINGGAL TATI~

salam

lama sgt xtulis blog..minggu ni sangat busy..ni pon arini tak dapat agi produce product..mesin bermasalah..pc hang..drawing xbetol sikit2..adeh..manyak tensen..waaaa~~ merasakan aku semakin tak tabah lagi walau esok ari terakhir aku di tati~~ +___+


ahad nanti aku datang balik.maybe ahad.sebab selasa dah balik kulim.hee~ sebab nak antar repot..uruskan pasal kunci bilik..pasal abis intra.n smua2 la..huhu..pas tu balik kulim..antar repot..ada presentation..n pastu enjoy!! sementara menanti sem 6..kekkkee



sgt banyak kenangan di sni..walau xde kawan rapat..cuma kawan ngan rumate je..hihi..tapi byk kenangan..xtau nak cite cm ne..n the latest..encik shahrir blanje kfc..ngee~ lama sgt dah xmakan kfc.tetibe dapat..hihi..



agak terkilan dgn sikap seorg kawan.tapi xpela.dah org tak nak kawan.xmau paksa2.lagi pun nak gadoh pasal boifren..aku xamik pun boifren dia..dia yang...errr..xpela.biarkan la.aku kawan ngan sapa2 yang nak kawan ngan aku..=)


gudluck utk sapa2 yang amik final exam yang bakal tiba..uitm pun dah start..gudluck pada smua..buat yang terbaik.aku xde exam tapi repot membuat aku ilang kawalan...hihi..


ok la.sampai di sni saja.tak de idea nak tulis.doakan aku! thanx..=)

salam


p/s: aku tensen agi pasal blog.kali ni xbleh komen jugak.walau blog aku sndri.nak pblish comment xbleh..waaaa!! aku pn xtau apa masalah~~ +_____+


++selamat tinggal tati..selamat tinggal nite stalker++

4 comments:

Anonymous said...

tatitu....

hehe

narffaz

{lumut} said...

ha gud luck.
aku pon nak final neh.
tah cmner leh smpai sini plak.
ok aku balik dlu.hehe

cambesje said...

bye2 patin...

nnt sampaikan slm aku kat kulim tu..

aku balik sp 2mgu ag~~ huhu

daa~~

bkn uitm je yg de xm.. ukm pown ade... hihihi

~wish me luck~

biELa said...

dah xde internet laju dah

mwahahahaha

gudluck fatin..
exam aku 10hb ni
huhu~

ARTIKEL RAKAN BLOGGER