Saturday, October 3, 2009

LAGI SEBULAN!!!

salam

ketika entry ini ditulis..jam sudah menunjukkn 1.38 pagi..tadi ada conference kat ym..smua dah out..tinggal aku ngan biela jekk..isk2..sangat sadiss...rindu muz..lama xconference sama beliau..hihi..


aku kat umah skrg ni..mcm biasa..setiap hari khamis petang..ayah aku akan dtg menjemput aku pulang ke teratak bonda yang jauh lebih kurang 20++km dr tati..hehe~selama aku di tati..blum penah la aku berhujung minggu di tati..huhu..semuanya di rumah.best woo.tiap2 mmgu balikkk..
kalau kat msi..penah sampai 3bulan xbalik tau..lg seedihhh..


28september..supersivor dari msi dtg ke tati utk bertemu supervisor di tati..memang macam tu la..kalau praktikal..akan ada lecturer dari msi datang ke tempat kita praktikal..n encik fairul selaku advisor kelas kami iaitu kelas MDD 5A,,yang datang melawat aku di sini..hehe~ semua ok..xde masalah..kebetulan dia balik beraya kat kuala terengganu..alang2 dia terus dtg ke tati..lg pn dlu dia penah amik diploma kat situ..huhu..


hampir 2jam jugak la perbincangan dilakukan..antara aku dan encik fairul n aku cik fairul dan cik fadil(supervisor tati)..kat bilik meeting dalam design centre..aku punyalah nervous sampai sakit perut..hakhakhak...mula2 bincang dgn cik fairul..cik fairul suruh aku buat short sem samada ujung tahun ni atau pertengahan tahun depan..untk kurangkan jmlah kredit..bukan apa..takut nanti aku ada sem 8...sebab aku ada 18 kredit lagi ni xamik..sem 7 dah kena buat fyp..takot lintang pukang..takot menjunam pointer..wuuu...aku sdg fikirkan.hekhek~ n dia cakap aku bleh nye bjaya kalau aku usaha lagi..tggal bape sem je lagi..aku jgn putus asa..kalau tak..rugi la nanti..


cik fadil pula cakap..aku disiplin okay...xpenah la ponteng kerja tanpa sebab..*kcuali shari sblum cuti raya sbb dah siap smua* ngeh2..n skrg aku cuma tggal nak siapkan dynamo je n aku akan wat produt tu btol2..guna mesin printer..dalam bilik aku tu..waa!! sgt besst,tak sabar2 nak tengok hasilnya..huhu..dia tanya..macam mana best x dok sni..dok sorg2..ke tension..hik2..aku senyum je laa..~


sebenarnya..tak sampai sbulan lagi nak abis praktikal!! hehe..now dah 3okt..aku abis 31okt..e2 blum tolak cuti ujung minggu agi.hihi..xsangka..kenapa la rasa cepat sgt masa berlalu..kalau x dlu..aku rasa lama sgt2..aishh..dalam dua minggu pas tu aku akan ke msi utk antar repot then ada presentation..bentangkan apa aku dah buat n blaja selama aku kat tati ini..hehe~~n aku sgt rndukan kulimm..
wuuu


tak sabar rasanya nak balik kulim..nak jumpa someone tu..nak jmpa kwn2 kat msi...nak jmpa bdk2 grup utaqa fs..ramai jnji nak blanja aku nih! hakhakhak.=p sgt2 xsabar..rndu pizza..kfc..nasi kandaq....selama dok ganu..xpenah makan nasi kandar tau..kalau kat kulim..tiap2 mggu..samaada pizza atau nasi kandar..aku akan knjungi..heheh,rindu.rindu..rindu..n rindu jugak sama juju..=)


lagi sbulann..pas tu...selamat datang kulim..selamat tinggal tati..=D


jam sudah menunjukkan kul 2pagi..nak msj dah xleh..hp mxs tetibe xde line..isk2..sgt sadis..now conference cuma ada aku n biela n leman.tetibe nampak leman di sana..cm xcaye jek..lalala~ ok la..aku nak tido..sok bangun lewat..lalala~~gudnite..mimpi someone di sana..ekekeke..

5 comments:

jierah said...

hahaha..conference tp memasing xnmpk org len..hakhak

ariz azali said...

aku reply ni masa kul 5.40 a.m
buka ym, sorang pun x on9...
hahaha

btw, gud luck la nanti...

ada aku kesah said...

rindu aku ke??ngeh33..
ikot skali jom bbq ngn h...
overnite kat pantai smbil mkn bbq

siti_z0wiah said...

ramai sgt nk blanja.
bleh aku tumpang sekaki??

haha.

NOOR FATIN said...

jierah..smpi bukak topik tnya sapa xnmpk sapa..hakhakhak..

yola ariz..kul 2 pn tggal dua org je..hohhooh..thanx tau

ala.thun depan leh la juju..=(

siti..hg pn nak blanja aku kan? kui2

ARTIKEL RAKAN BLOGGER