Wednesday, October 7, 2009

BLOG DAPAT CUTI..

salam..


aih..sudah lama aku xupdate blog..um..xtau nape..xtau..waaa! knapa aku tiada perasaan lagi utk update blog ini? mungkin sudah kehabisan idea atau sudah penat menulis..maklumlah..post aku semua pendek2 jek..pendek lagi dr biela..=p



tatau mau cite ape..aku mau rehatkan seketika blog ini.sbb aku tau dia dah penat layan kerenah aku..hihi..yela..dia jadi tempat aku luahkan perasaan..aku nangis aku tulis kat sini..aku marah..pn aku tulis kat sni..ksian lak kat dia..so aku bagi dia cuti la dgn bergaji selama..err..aku pon tak pasti..



aku sangat suka berblogging..mungkin aku suka menaip kot..n ada idea yang mencurah2..hihi..masa aku buat blog dlu..balqis je ada..pas tu iceq..hehe~ lain semua tak de lagi..now..bleh kata smua kawan2 dah ada blog kecuali cik jierah di sana tu..dia pasrah melihat fairuz di follower ku..huhu..




ape2 mesej je la kat num celcom n maxis aku..dua2 on n dua2 selalu ada krdit...maxis slalu dah topup..kui2..aku jugak aktf berfacebooking...sila2 komen2 di fb..setiap malam ada..best..hahah..

n di grup 1989 aku ada jugak..tapi xla kerap..hihi..




hp sony utk maxis..hp nokia utk celcom...dah setahun lebih dah pakai dua2..hoho..dua lgi hp dah rosak..yang ni je la harta ku skrg..no 3G meh..LG ada la..nak try? jom.hakhakhak..nokia sudah pudar warnya..dlu sgt pink..syg mau ganti..waaa..n syg mau jual..tpi bila aku nak dapat hp baru?

=p

ok la kwn2.kalau rindu aku ym jek..msj je or call je..lalala~ kalau rindu la..kalau xrindu? hohoho..takecare..miss u all..

nota utk blog-blog2..cian ko..ko rehat la ye..aku tau ko penat layan kerenah aku..hihi..nati ada masa aku lawat ko balik k..jgn kemana2 tau.berehat sebentar smbil menonton tower 13..wakakakak..daaa..

6 comments:

biELa said...

apelah nasib blog ko
diluah rasa ko
dipamer tulisan ko

macam aku
luah pamer rasa aku
tgk skrg, ape dah berlaku?

mntk tolong ek
aku tau laa blog aku xpenah pendek
selamba je tulis nme aku
waa...malu2

bape lame blog ko dpt mc?

jierah said...

ehem..sempat ngutuks haku eh?caiss2..

NOOR FATIN said...

hahahaha..bila lagi kan? ekekeke..
ntah la..
xtau agi..kui2..

jierah,..lalala~

hey there syaira said...

sama la..tpi aku bru je update sebab lama sgt da xde update..heee..

tu pown simple2 je la..xde ape maw share wat mse nie..^_^

masok blog pown suda jrg2..tpi law da msok tuh ade gak la aku bce post2 korg..^_^

NOOR FATIN said...

tau xpe syaira
aku xtau nk post pasal ape..
ilang idea sudahh
skrg mau rehat2 dlu..ngeh2..=)

hey there syaira said...

ye..mari berehat..hahaha

ARTIKEL RAKAN BLOGGER