Saturday, April 25, 2009

betapa hebatnya persahabatan dlm hidup kita~

assalamualaikum~
setelah sekian lama aku mhilang..tnpa pnh mengupdate blog ni..huhu..akhirnya aku kembali.ehheh..rndunya kat blog ni..
wah..aku bukak je,..dah makin meningkat aku nye folllower..huhu..thanx byk2 sbb jd follower aku ek..


kpd abil..fq dan lain2..bg alamat blog korg..sbb aku xleh bukak korgnye blog la dr stu..xtau nak tgk cm ne..dee je aku tgk dr org lain.huhhuuh..sory k..nti kasi k..huhu..



er...mggu depan aku dah exam..wa..fnal exam!! rasa cm baru smlm dftar kat msi..rasa cm baru smlm dia xde lg kat msi..rasa cm baru smlm..aku..er.ahhhaha...terlalu cpt masa berlalu..huhuh..
29 ni pgajian mlysia..pas tu 6,7,8mei..then balik!!! ganu kite~ lalalalal..


yeah~
smlm..aku mghabiskan masa kira2 2jam..mgedit2 gmbr atas bantuan didie(gurlz)..
huhu..


ni la hasil2nya~

ni didie wt...suka sgt2!! thanx ya.







mereka ni smuanya dr grup 1989..frenster..
sbnrnya,,mrekalah yg byk mengajar aku erti psahabatan..
yeah~
bertapa di grup 1989 wat aku knal smua org..jmpa mcm2 org..mcm2 ragam..huhu..
aku syg sgt2 bdk ni...kwn2 yg byk memberi aku smgt..kwn2 yg byk tlg aku~
kwn2 yg slalu hiburkan aku masa aku ngh sedih..waa..hebatnye smua ni..
huhuhu..

aku terlalu mghargai mereka2 ni...lalu ku abadikan mereka2 ini dlm satu gmbr..
bersama slamanya..huhu..mcm kes indonesia serang grup tu..smua tentang hebat.
btol kata ariz..kite smua mmg shati sjiwa..smpi la tertubuhnya grup bdk sengal 1989..ahhah
aku xtau sapa yg sengal sbnrnya...huhu.. ownernye kot.=p


mereka ini terdiri drpd..:-

balqis riza
didianna
sadeline vateria
zulaikha
siti zowyah
junita
para2hana
izzati hazirah
fadhilah
abil
afiqah(fq)
lynna
duchess


zaffran
muz
mazfahmi
hasbullah
kirin
min
kertasgraf
ibnu assakir
ariz azali
azizi
dee


aku anggap diorg smua ni dah mcm adik beradik sndiri..xpnh ada kata2 cinta antra kami..huhu..sbb bagi aku..persahabatan lbh penting dr pcntaan.huhuh..

yeah~

harapan aku..smg ikatan persahabatn ini xkn penh ptus,.walau kite penh ada sengketa,,terkasar bahasa..atau apa2 sahaja.,.kite mampu berbaik smula..

ingt kwn2 ku...jgn pnh bersengketa..sbb ia akan memusnahkan ikatan persahabatn ini.thanx sgt2 kat korg sbb byk support aku.terutama bal n didie..yg slalu jek dgr luahan ati aku..iceq jugak..=p

wat guys..lalang aku..kirin.min..krtas graf yg slalu msj2 tu..hihhii..hope jgn sesekali putuskan persahabatn ini..n aku xpnh mau libatkan pkara cinta dlm hubngn kita smua..

mengenali korg wat hidup aku indah...warna warni...walau tnpa paiq..ngee~

thanx kwn2..aku terlalu mghargai persahabatan ini n smg sgalanya xkn pnh berubah~~~~

n wish me luck 4 final exam ya..n gdluck utk smua..wat yg terbaik...=]

20 comments:

~iceq~ said...

haha..yeee sye mmg sengal fatin..p ikut musim la..agaga~~
nway..owez pray the friendship will last forever without any lost contact..hehe
n gud luck jgak tok final..wat elok2,make ur mom n dad proud of u k..
muah2~~=D

HAZWAN17 said...

gudluck2....hehe

BaLQis said...

heh..aku plg sengal kot~
heheheheh

nway, terdapat gmba ku disitu..
thx tau~

Dee said...

huhu, aku tau sape yg paling sengal dalm grup 1989 tuu..
hehe...

hmm, pape pon gud luck laa utk ko faten...
do da best, be da best, all da best...

err.. gambar aku takder dlm tuu :(

Masz said...

gud luck faten..
ade gak nme ak ek..gumbiranya..hehe

noor fatin said...

iceq mmg sengal..aku tau..hahahaa..=p
thanx hazwan.huhu
ya2 bal..huhu
dee..sapa dee??bisik kat aku..ahhaha..errrr...
masz...huhu.^__^

Dee said...

uhk, uhk..
smpi ati ko tak knal aku....
waaaa..... :(

noor fatin said...

ko kah yg pling sngal?? hoh?!

Dee said...

eh2... bkn aku laaa...
alar paten, wat2 tnye lak...
nak aku panggil iceq kee terang kan segala2nya..
huhu....

noor fatin said...

a'ah..aku pending gile malam ni..
mgkin kah sadeline vateria???!

siti_z0wiah said...

ahakzzss!! tersedak lak aku...

aku dari gr0up 1989??

yea2...aku dah muda...aku dah muda...

hahahahhaa...

Dee said...

err.. sape sadeline vateria tuu paten??? erm...

noor fatin said...

siti..ko je bukan dr grup 1989..~ hahaha...=p

dee..ntah..bdk sengal mana ntah..aggagaga

para2hana said...

aku syg kau sgt..urmmm

Dee said...

err... mungkinkah die yg paling sengal dlm group tuuu.. grrr...

gurlzz didie said...

huhu thankz jugak kat ko coz slalu dgr luahan hati aku..

gud luck exam k..

aku pon syg sgt2 kat ko!!!

^_^

**pssstt nmpk nyer ko dah pro edit pic tu..cantik2!!**

noor fatin said...

thanx para2..
dee..mungkin..hahaha..syhh;.jgn gtau dia..lalalalal.

didie..!! aku blaja dr ko la..thanx sbb ajar aku.huhu

Dee said...

aku ingat bal jee yg sengal... huhu..
ok2, aku snyp jee nie.. ehe...
biar pecah di mulut, jgn pecah di perut...

aNis ™ said...

hehehe..adakah abil itu aku??
hehehe..

sayang kamu juga fatin...

@(n_n)@

noor fatin said...

hahahah..bgus dee..bgus..lallalala..

yela..ko bukan abil ke?? hak3..=]

ARTIKEL RAKAN BLOGGER