Sunday, August 1, 2010

9 bulan sudah..

salam

dah lama xon9 blog.. aku dah xde laptop. sedih. nape la laptop buat hal di saat2 macam ni..wuwuw~ aku kat cc ni. kadang2 je pergi. huhu. nuffnang aku ape cer pun tak tahu. tak pasal2 dah kena tarik buffered earning. tapi nak buat cm na, bukan salah aku. salah laptop!! haha tunggu loan yang kedua,. dapat je nak beli baru terus. persoalannya, bila kah loan yang kedua akan keluar? hehe loan yang pertama dah tinggal tulang. bakal menghabiskan sisa2nya tak lama lagi~ ahaks


semalam,. aku jumpa lynna vavavoom. aku kenal dia dah lama. rasanya bulan 3 tahun 2009 kot. tapi baru semalam aku jumpa. haha memang best la. giler enjoy~ pedulikan apa kata orang. yang penting aku kenal dia macam mana. rasanya perjumpaan kali ni lebih hebat dari perjumpaan yang penah aku lalui sebelum ni kot~ oppss. apa ek nak panggil perjumpaan ni? nak kata gathering grup ke, aku dah lama kuar dari grup. anggap la aku jumpa dengan budak sengal~ haha bukan budak grup.

lynna siap kasi kerepek lagi. dia datang dgn rizal. ok gak la.kitorg jumpa kat queensbay mall. mula2 pegi makan kat pizza. best2~ 80 ringgit tunai. agaga~ pas tu kitorang jalan2 shopping. snap sana. snap sini. agaga~ enjoy!

apa2 pun lynna tetap comel~ haha aku takk.. kan3? hehe pastu kitorang pegi pulak kat pantai jerejak. lepak sana.jalan2 cari makan, tengok burung, tengok monyet. tengok macam2.ikan belacak pun ada haha snap2 lagi~


gambar2 yang sempat di snap . selebihnya anda boleh lihat di facebook~ ngee


itu saja~ nak jumpa lagi la. hehe boleh kan lynna? jauh2 sikit ke. batu feringgi ke, kan3. ajak juju sekali.

bila lama tak xon9, macam2 yang tak diupdate, formspring aku ada 247 soalan dalam inbox. blog pun lama xupdate, tagged kdg2 je bukak. facebook pun.

ok cukup. aku tenang skrg. bukak facebook hari2 puun boleh bikin sakit jiwa~ haha kadang2 je laa pergi cc. tu pun dgn ~ tak penah la pegi sorang. hik3..

ok la. setakat ni je. aku xleh nak blogwalking selalu. sedih kan? tapi insyallah, kalau aku dapat laptop baru, aku akan blogwalking lagi! yeah~~ banyak contest yang aku join dah sampai ke garisan penamat. haha kalau la aku menang, inform eh!! :D

ok. takecare. bye!

4 comments:

sizukaDeboss said...

takpe nnti kalo ade rezeki leh beli imac siapa tahu:P

aBIL said...

hehehheheh..lpas nie ngan aku plak..ko bwk anak2 ko sekali nnti ek..hihihihihi...

mmuaaahhhhh!!! rindu paten!! nnti beli laptop bru, on9 hr2 tau..eheheheh

faiq said...

heh gud la

~ miErA ~ said...

xajak aku~~~~ haaaaaaaa...........

ARTIKEL RAKAN BLOGGER