Thursday, August 19, 2010

MENANG!

salam..

dah 5 hari xon9..aku rasanya macam 15tahun..kekekeke.. ntah la.hidupku tak normal bila tak de laptop. boring giler dok dalam bilik. adoii.~ makan pun tak lalu sekarang. tak sihat. batuk demam selesema. dah pegi amik ubat dah.  haha rindu nak jumpa family kot. ntah la.heee..

aku dah dapat hadiah saguhati dari cik gaban. berupa lilin wangi! haha dah selamat tiba dah. best2. tak kisah la walau hadiah saguhati.. apa2 pun enjoy dapat join contest!

dan latest, menang lucky draw dari miss lullaby! pergh..tak sangka. haha best sangat2~ heee. thanx banyak2 k. mesti sedap teh tu~ ..contestnya anda boleh rujuk di sini.

raya nanti dapat la laptop baru~ yeay. dapat on9 lama2, join contest banyak2~ hee. aku ada gak plan nak buat contest. mgkin time anniversary kitorang nanti kot. tapi kena tunggu approval dari . haha

ok la. tu je. haha bye. arini bukak posa dengan
sapa ? tttttteeeeeeeeetttt!!!

salam !

3 comments:

sizuka[Izzati] said...

whoaaaahh syoknye raya dpt laptop baru.heee.mesti sonok:)

bikesifoo said...

nice blog

NOOR FATIN said...

sizuka: mestilah..sgt2..heheh

bikesifoo: thanx!

ARTIKEL RAKAN BLOGGER