Monday, August 9, 2010

SELAMAT BERPUASA!

salam~

lusa dah puasa. sekejap je kan. hehe rasa cam baru lepas raya. kat asrama aku dah start yang pasang lagu balik kampung padahal puasa pun belum. keh2.. ok~ aku kat cc sekarang. lagi. selagi xde laptop selagi tu la kat cc. adess. apa ntah nasib ku ini~ heee

abah kata raya nanti dia nak beli laptop. waah. bahagia betol hati aku~ keh2. aku rasa macam nak gila bila xde laptop. nasib baik xgila lagi. haha cepatlahhhhhh rayaaaaaaaa!! heee

sedihnya bulan puasa jauh dari family..sob2~ mama kalau balik pun lepas raya. sedih kan? huuu. tabahlah wahai hati...

bila ntah aku nak kembali blogwalking.. adess. susah la asyik pergi cc je~ ada yang ok dan ada yang tak! wuwuwuwuw~

baru2 ni aku dan balik kampung umah tok aku kat pekan darat. sehari jugak la dok sana. tapi tak tido sana la~ huhu best2. raya pulak kot aku balik.

assignment agak banyak~ quiz dah banyak start. test belum lagi. adessss. tiap2 malam aku tido awal! kul 11 dah tutup lampu.. percaya tak? keh2~

ok la, cukup update setakat ni. hehe selamat berpuasa kepada family,  kawan2 yang masih mengingati aku~!

jangan tinggal puasa k!! :))

byeee!!

3 comments:

farah said...

fatin...selamat berpuasa juga...:)

sizukaDeboss said...

selamat berpuasa fatin.selamat dapat lappy baru:)

NOOR FATIN said...

thanx farah!

thanx sizuka..hehe

ARTIKEL RAKAN BLOGGER