Friday, August 20, 2010

lagi 20 hari nak raya~

salam..

aku kat cc lagi. lagi. dan lagi. kenapa aku asyik on9 kat cc je ni? haha laptop oh laptop. xde sapa ke nak kasi laptop free? wawawawawawa~

skrg dgn . ya. dia  yang sering menemaniku ke mana jua. heee. tadi pegi cari barang fyp. adess. tak beli pon. haha nanti la. duit pun xde nih. aiyark. demam dah ok. batuk je tinggal. mana taknya, degil la kan nak minum ais. haha

lawa tak layout baru aku? aku amik 2 jam ni kat cc. sempat la aku tukar layout jap. pastu tukar lagu. amik lagu lama. haha aku nak lagu yang sempurnakanku-sixth sense. tapi tak de pun. sedih ar. heee

arini 10 hari puasa. lagi 20 hari! haha malam2 aku mesti rindu kat mama n abah aku. diorang dah confirm nak balik raya ke4. yeayy!! diorang dah pos baju raya dah.. 3 pasang tahun ni. melaram youu~ haha maklumlah dok jauh. abah beli baju raya banyak2 supaya aku rasa tak sedih sangat sebab 1st raya tanpa diorang.wuuu.. tapi masih sedih. tak penah2 selama 21 tahun aku raya tanpa mama dan abah. sob2. takpe, raya ke4 diorang balik! aku cuti lebih seminggu. :)

fyp tak start lagi. jangan tanya kenapa. haha insyallah akan disiapkan jugak. sabar2~ pening kot 2orang je nak buat heavy duty cart tu. agaga.

kuiz setakat ni banyak dapat markah tinggi. hahaha maklumlah xde laptop. so bila sok nak kuiz study la. kalau x, menghadap laptop je. kalau tak asyik nak on9 je. haha

ucap thanx banyak2 kat sebab..err.. segalanyalah! tak tau nak cakap apa. semuanya kerana dia. hehehe

ok la. selamat berbuka puasa! puasa tahun ni ari2 sahur makan nasi lemak..ada orang jual. sedap pulak tu..=,=

4 comments:

I*K*T*I*R*A*F said...

yeay!!

laye..laye! :D

Faizal Syukri @ Peja said...

bestnye ade baju raya... peja ngan wife xbeli ape2 lg...

sizuka[Izzati] said...

hoh mama abah nk pegi mane?seronok nk raye eh:)

NOOR FATIN said...

yeay!! :D

peja: ya..mak sy dah beli dh.hehehe

izzati: balik lmbt skit la..wuu :)

ARTIKEL RAKAN BLOGGER