Tuesday, April 6, 2010

lupakan masalah.. final dah dekat!! :)

salam.

dah lama aku tak update blog. xde masa sgt. selalu menghadap facebook je keje. haha! adesss.. aku salah seorang penggemar facebook. menggilai facebook dari dulu hingga kini. haha

ok. pasal entry blog yang sebelum2 nyaaa~ maaflah kalau first time kot aku mencarut2 kat blog ni. masa aku marah2 ngan ex aku dulu, xde la sampai nak mencarut2. xde la sampai nak tulis entry sepanjang2 nya macam entry yang latest ni~ um.. pada sesapa yang tak kenal aku dengan lebih rapat, yang tak bersama aku dari dulu sampai sekarang, yang tak rapat ngan aku, korang tak kan paham~ aku tau, ramai yang pandang serong kat aku. sebab aku maki2 dia dalam blog. serius, kalau korang berada kat tempat aku, korang pasti marah. mesti ada perasaan marah. dengan selama ni aku berdiam diri, dia boleh senang lenang burukkan aku kat semua orang.. sekarang bila dah terbongkar segalanya2., dia dah tak de kat msi. sampai skrg tak balik2. orang berani kerana benar.. takot krn salah. kalau dia rasa dia tak salah, leh je bawak mak ayah datang jumpa aku ngan kawan2. aku sanggup..~ buat apa nak takot kalau tak salah.


sejak dia xde kat sini, aku rasa aman, hidup aku tenang. dah tak de sgt dah perasaan marah, benci, meluat, menyampah tgk muka dia ari2. 6sem kot aku hadap muka dia ari2~ adesss..
org selalu tanya *ko tak rndu kakak ko ke fatin?* erkk.. lagi bgus kalau dia tak de..

dah2. lagi aku ingat kisah lalu, lagi aku rasa nak marah! huhu sakit ati masih terasa tapi..
lupakan seketika! final exam dah dekat.. heheheh,,, xsampai sebulan je lagi ni.. lagi 3minggu je ni..wuuu.. study2!

berikutnya jadual final exam aku..

28APR-9.AM. ENGINEERING SCIENCE 2.
29APR-9.AM.PENGAJIAN ISLAM.
30APR-2.30.PM.SPANISH
3MEI-2.15.PM.APPLIED MATERIAL
4MEI-9.AM.ADVANCE METROLOGY.
6MEI-9.AM. MACHINE MECHANISM.



haha~ 6 paper.. aih.. adehh. pening2.. sekrg ni rasa serabut gak ar.. dgn byk test, kuiz, asgment, fyp..macam2 aku kena fikir.. huhu takot kang ada yang lupa..hehehe setakat ni subjek yang susah sikit, eng science ngan machine mechanism. huhu takot sangat2 kantoii.. usaha sgt2 dah.. huhu


tak sampai sebulan lagi, aku kena berjuang berhabis-habisan utk sem ni. aku tak nak lg keputusan jatuh, teruk. takot. ari2 aku rindu mama abah aku. aku tak sabar2 nak balik jumpa diorang..wuu.. sem ni aku tak penah balik lagi tau..sedih sgt2.. :( mama dan abah selalu bagi semangat kat aku dari jauh je. tak macam sem2 lain, aku jumpa jugak diorang. sem ni tak de pun :( semua kena buat sendiri. hidup berdikari. e2 belum lagi sem depan. tambah2 bulan puasa. lagi sedih. bila dgr azan je, makan sorang2. sedih gile.


insyallah.. aku akan wat yang terbaik utk sem ni! aku nak sgt2 berjaya. aku xnak hampakan mama abah yang jauh di mata~ aku nak buktikan juga pada semua orang yang walaupun aku penah dapat keputusan yang teruk2 sgt.. tapi aku boleh berjaya.

wish me luck kawan2. pada semua yang akan menghadapi finak exam, gudluck!! buat yang terbaik.. usaha! berperang habis-habisan.. jangan sia2 kan peluang yang kita ada.. gunakan sebaiknya saat ini!! :)


mama & abah: miss you.. :((

takecare. salam.

6 comments:

F~CiCAk said...

gud luck!!!

Dee said...

gud lak yee pateng~

NOOR FATIN said...

thanx b.. dan dee :)

Syiman Syareman said...

yeah mmg kene lupekan semua masalah...=)

NOOR FATIN said...

syiman: btol tu :)

HonEyBuNNy said...

gd luck yunk...berderet exm..ila dah beh exm..hiih

ARTIKEL RAKAN BLOGGER