Tuesday, February 16, 2010

RINDU MAMA =(

salam.

wah..lama gila aku xtulis blog..wuu~ aku xde idea la. ditambah dengan bznya dengan assgment, quiz, test dan macam2 lagi la. adeh. kelam kabut jugak la.. hehehe

sekarang aku tengah cuti mid sem. cuti 9 hari. sekarang aku di kampung. kat pekan darat, sg dua, butterworth. yaaa. aku tak dapat balik ke kemaman. mula2 aku ingat nak jugak beli tiket senyap2 dan balik jugak ke sana. tapi tu la, kemaman xde bus stand. aku kena turun kat kuantan. ayah aku lak sibuk keja. raya cina pun dia keja. adeh. akhirnya aku buat keputusan aku balik ke kg tercintaku. hehe.

cuti tak kan indah tanpa assgment. haha kan? lainlah kalau tak belajar. conform la xde assgment., aku bykkk asgment,. baru siapkan sikit. haha. adeh. sini panas. xujan langsung. aku lak tertinggal sabun muka. so, jerawat2 mula merayap2 di pipiku. hehe...

akhirnya hari sabtu hari tu kitorang jumpa., g karaoke, makan, hehe. dan malam itu sangat indah bagiku. haha~ dia ada belikan ole2 utk ku dari sabah. 

esok..esok..esok.. haha aku tunggu saat esok.. err.. nanti lah aku cite ek. kah2.

menghabiskan cuti mid sem di kampung.. rindu kat mama.. waa~ ari2 mesti kena tepon mama. rindu sangat2. ntah bila la aku dapat jumpa dia. nak dekat 2bulan dah ni tak jumpa. waaaaaaa..

err.. ada orang tanya aku, sambut valentine tak? err. aku tak balas. bagi aku, ari2 adalah hari kasih sayang. bukan dengan kekasih sahaja, dengan ibu bapa dan keluarga pun boleh kan. ada orang yang semangat2 nasihat aku jgn sambut valentine sebab haram. ya. aku tahu. tapi dia buat benda lain yang haram tak ape lak kan? sama jugak. aku no komen la pasal ni. ari valentine aku dok kg je. haha.

sampai di sini saja. aku tak de idea dah nak tulis. tak tau kenapa aku jadi macam ni,. opss. lupa lak, dah setahun dah usia blog aku ni. haha happy anniversary ye blog. haha jaga diri semua. byee. salam.


--percayalah kawan2, cuti takkan indah tanpa assignment.!haha---

5 comments:

hans said...

aku malas lagi nak wat assignment
esok baru mula

NOOR FATIN said...

wat kan la asgment aku :P

~ miErA ~ said...

stiap hari ialah kasih syg.. weeeee~~~

faiq said...

peh dh setaun

NOOR FATIN said...

miera: yaaa..btol tu..hehe
faiq: aah.. dah setahun dh.. hehe

ARTIKEL RAKAN BLOGGER