Sunday, March 15, 2009

LATIHAN INDUSTRI~

salam utk kengkawan..
lama dah xupdate blog ni..sbnrnya mggu ni byk sgt keje..terlalu bz..dgn test..asgment..quiz..dgn mdp lagi...xckup tido..makan ckup..kah2~

errmm..sbnrnya berserabut ni fkir pasal intra ni...sem depan dah kna g intra...klas yg terpilih..MDD4A,,MMT4A,,MMT4B..EIM dan PET xg kot..ehhehe..

adeh..smpi skrg aku xjmpa agi tempat nak praktikal..kos aku bahagian design..tp tgn aku ni keras skit bab2 melukis ni..huhuh..
nsb baik la amik mchanical design process sem ni...lukis alternater n starter kete....tp tu la..xcntik..tgn aku xlembut..hahaha..

kalau bab mchining..adeh..ahhah...cik tu slalu kata nak msukkn aku n nadya dlm msin sbb dua2 takot mchine..huhuhu

kwn2 ajak intra kat penang..ayah aku suruh g tganu sbb dekat ngn umah..dah pnt bjauhan..nak jugak dok dkat2...6bulan je lg..
pas tu 2sem lg kat msi.huhhuh


sesapa ada tempt2 praktikal yg best2..(haha),,yg ada tmpt tggl..yg ok..msj la aku ekk...aku msh lg tercari2,...diri xpnh praktikal sblum ni..
cm ni la jdnya..

aku try nak apply TATI..e2 jek dlm fkiran aku skrg.huhuu.


lg 3bulan nak g praktikal...moga2 dpt lupakan sgala kngn kat msi....hihihhihi...=p

6 comments:

poplolypelangi said...

x nak prektikel kat kelate kew?
hik3...

**sebelah tganu ja...hi hi hi

noor fatin said...

si dia bukan milikku lg..haha

BaLQis said...

aku tak phm sbnrnye...
tp ku ucapkan gud luck la in whatever u do~

noor fatin said...

xpaham kat mana tu bal???
thanx ya..=]

harisu-sama said...

wah..bape lame praktikal?

noor fatin said...

haris..3bulan..bulan 7 smpi 10..

ARTIKEL RAKAN BLOGGER