Monday, September 24, 2012

KULIM CUPCAKE BY YAYA ;)

Assalamualaikum ;)

aku baru sedar yang bulan ni aku cuma update 3entry je setakat ni. ni dah 23hb dah. huahua peh pecah rekod. asyik bersawang je blog aku ni. apa cer entah =__=

haritu aku ada janji kat kawan aku sorang ni.. nak promote blog dia.. tangguh punya tangguh, haha sampai ke harini baru nak buat. dah lama ada dalam draft gambar2 nya cuma belum publish. ekeke

zahidah mydin. seorang pengusaha kek yang semakin dikenali di area kulim dan penang. semakin hari tak menang tangan menyiapkan tempahan! ;) walaupun kerjaya sebagai pengusaha kek ini hanya la separuh masa, ia tidak pernah menghalang beliau untuk menghasilkan yang terbaik untuk para pelanggan ;)

perniagaan yang diberi nama kulim cupcake jugak telah didaftarkan di ssm ;)

k k k. tanpa membuang masa, mari mari lihat gambar yang menarik dan menyelerakan ini! ;)

semua ni hasil tangan zahidah yang lebih dikenali sebagi yaya. berumur 23 tahun ;)

antara design cupcake yang pernah dihasilkan. pelbagai perisa serta mengikut kuantiti yang diinginkan pelanggan!

birthday, pertunangan, anniversary, perkahwinan, semua boleh ;))






dan bermacam lagi design yang anda boleh lihat di fanpage dan blog beliau ;)

antara design kek yang pernah dihasilkan ;) 

birthday, pertunangan, perkahwinan, anniversary pun bolehh ;))


























pavlova ;)



cake in jar



selain tu, yaya juga ambil tempahan muffin, kuih talam. aum best kan? hehe

kepada pelanggan2 area kulim dan penang yang masih tercari2 kek atau cupcake yang best, aku suggestkan ini la tempatnya! serius berbaloi!

btw aku pernah je order cupcake untuk 'kitorang' satu masa dulu dan pavlova dan ia memuaskan hati! tu yang aku nak promote tu! hehehe

nak tau lebih lanjut dan lihat design cupcake/cake yang lain atau berhubung dengan yaya,

like fanpage KULIM CUPCAKE

follow blog KULIM CUPCAKE untuk ikuti pengembangan ;)

6 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

pernah tempah pavlova dengan yaya...

Yaya Kulimcupcake said...

wehuuuu thanks alot fatin...skema ayat..gagaga..thanks alot dear!

are_lin@yu said...

cantikya kek2 kt sini..lma ayu xsgah sini..huhu

Nelly The Strange said...

kek ! nyum2 !!

lama da nelly tak jenguk sini !

:)

kay_are said...

banyaknye kek.. rambang mata tengok..

nur said...

cute!!..hee...blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda..

ARTIKEL RAKAN BLOGGER