Monday, September 17, 2012

BUAT BUAT BUSY

assalamualaikum!! ;)

wo wo wo dah berapa hari aku tak update blog. aum. kekadang usha jugak.singgah blog orang dah lama sangat aku tak buat. entah bila la nak start kan.

banyak sangat kejadian yang berlaku sejak akhir akhir ini.. banyak sangat. itu membuatkan aku rasa betol betol malas nak update blog. argh.

ujian Allah. lagi dan lagi. kekuatan hati sedang diuji.

11/9, perkara yang sama berlaku selepas 19/1 meninggalkan kita semua. paham kan? terima kasih. semoga Allah merahmati awak sekeluarga.

okay okay.

kali ni nak bercerita pasal suasana dalam kelas. almaklumlah kami baru je dapat jaket dari TATI. free lagi youu. kahkahkah kaler biru lagi. dah serupa jaket MSI sudahh..

kisahnya aku try jaket sebelum bulan puasa, boleh pakai. lepas raya dapat jaket, tak boleh nak boh butang semua.

nampak tak permainan kat situ? 

macam biasa, gambar akan menceritakan segalanya. kahkahkah


ececeh ni muka time senyum je time buat kerja. time stress aku tak payah tunjuk kot no. takot hangpa semua lari terus. percayalah. lebih dasyat dari segalanya2. wakaka.



ni la kelas kitorang. design center orang panggil. ni la tempat kami 7 orang berkongsi suka duka, perasaan, tangisan, jeritan, dan segala-galanya..

sinilah segala-galanya..

kelihatan : aku, dayah. sarah dan yang belakang farhana.



yana dan fizi. sarah dok dengan yana. ekekeke fizi je sorang2. 


ni ha yang rajin sangat amek gambar satu kelas ni. najwa choki choki. hahaha

kosong ow kosong oww. HAHA

hey untuk dia hey! XD


diberi pilihan autocad atau pro e, sudah pastinya aku memilih pro e sebab bagi aku autocad complicated nya la hai. 

aku selalu stress sebab autocad. tak tau kenapa. waaa


lukis scoop. bahaha ala yang sudu dalam susu tepung bayi tu. ekekke


aku panggil cawan telinga capang sebab tangkai tu besar sangat. agak2 kan. hahahahaha..





terlampau stress sebab tak boleh revolve, last2 aku tulis mcm ni.. hahahaha


oh ya. tajuk buat buat busy tu aku tak tau nak kaitan dengan ayat aku yang mana satu. anggap je la aku buat buat busy update blog padahal tengah emo ni. wahah!

sekian saja cerita aku pada entry kali ni. hahaha aku tak berapa nak okay lagi. dugaan. doakan aku okay! wink!

6 comments:

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

tekan enter x after tnye soklan tu??haha

Marya Yusof said...

As salam Fatin,

Busy ek? Samalah...hehee... Lepas ni jd pakar IT lah ek... Study smart...take care :))

HeNRieTTa JoSe said...

moga segalanya dipermudahkan....

kay_are said...

tak pernah aku wat autocad sampai berbentuk macam cawan tu.. 3d tu.. hebat!

Tukang Karut said...

besarnya classroom...

pinky said...

SALAM KENAL....akak pun sll buat2 busy...=)

ARTIKEL RAKAN BLOGGER