Saturday, March 6, 2010

LYDIA :)







lihat gambar di atas. bagi sesapa yang ada facebook.. *mustahil la sapa tak de kan*.. ni salah satu game dalam facebook. hehe nama game ni baby adopter.aku start main game time aku praktikal lagi. sekarang anak aku berusia 149hari. hehe

best sbnarnya main game ni. aku teruja sgt2. tapi kadang2 lupa gak nak bagi makan. kdg2 sampai (-) berpuluh2.. hahah.. aku bekerjasama ngan untuk menjaga lydia ni. kalau aku bz ke ape ke.. dia la yang akan bg lydia makan.. hehe

setakat ni aku dah belikan dia kasut, baju, teddy bear ngan kete control. kat bilik dia, aku cuma beli katil je. kat bilik mandi dia, macam2 aku dah beli. tapi tak penuh lagi la. hehe

ari tu rasanya kul 12 malam kot, aku tetiba tergerak hati nak bukak baby room. bilik tidur dia. aku tgk bilik dia gelap. dia tido atas katil. siap selimut tak nampak muka.. haha :)) seyes.. seronok!! hahaha oo.. pagi2 bilik dia cerah. dia dok tepi katil je.. malam2 dia tido! hahaha dah la selimut sampai tak nampak kepala.. ngaaa.

sejak tu..lagi bertambah semangat la aku nak main benda ni.. hehe and lagi satu, perasan x lydia dah ada rambut?? hahaa! :)) dulu dia ada rambut sikit je.. sekarang tgk, dah lebat.. hahaha tak lama lagi leh ikat tocang kan lydia.. :))

tak sabar2 aku nak tunggu dia lagi lama. skrg baru 149hari.. haha kalau 500 hari, apa agaknya jadi ek? heheheh best2! hehe tak pasal2 aku dah jadi ibu..ngeee.. mama aku pn tau dari dulu aku main game ni. dia selalu tanya, lydia dah makan lum? kang mati lak. hahaha. lawak je..

suka nama lydia. nak letak nama anak nanti lydia la :)

8 comments:

F~CiCAk said...

lydia!!!
abah dh blk..!!
abah bli choki2!!
err.. wakakaka!!

NOOR FATIN said...

hahhhaaa.. XD

UsaGi NaNa said...

koxn k tukar nme ke??ak da tukr nme ank ak da...dr Dean ke Amir Hadi..leh la ank ko men dgn ank ak..hahhahahhahah~~

faiq said...

ni btul2 game pmpuan

NOOR FATIN said...

nana: aku suka nama lydia
aku xnak tukar nama
hehehe

faiq: ko pn bleh join..sile2

Anonymous said...

adeyh..hahaha

yg bnr: mak cik joyah :))

jierahansem said...

kekal plak nme lydia tu ek..waaa..

NOOR FATIN said...

makcik joyah: hahahaha. sengal!! syaira kan? hehehe

jierah: aku suka nama tu..fairuz sumber inspirasiku..hahaha

ARTIKEL RAKAN BLOGGER