Thursday, January 16, 2014

KEKELIRUAN PENGGUNA JOBANIC SERUM

Assalamualaikum ;)


Saya terpanggil nak tulis entry ni sebab dah ramai tanya saya jual jobanic serum ke? atau produk lain? original ke tak? ada KKM ke tak? halal ke tak?

lepas tu ada yang tanya pasal produk lain pada saya. apa beza produk tu dengan produk saya? sama ke? ke tak sama?

kebenarannya, saya jual jobanic serum. saya terjebak dengan jobanic serum dari kawan saya sendiri. dia jual, dia pakai, peh cantik sangat nampak. saya cuba satu. seminggu pakai berkesan! jerawat jeragat makin pudar. muka rasa licin. minyak kat muka dah berkurangan. rasa kulit gebu je. bila naik jerawat, sapu je serum ni terus jerawat kecut. hebat kan?

sejak tu saya pun jual..

ya, itulah jobanic serum. yang saya jual dari bulan 12 sampai la sekarang. dan jobanic serum tak pernah bertukar nama. kilang yang produce jobanic serum masih wujud dan tak pernah bertukar nama. jobanic serum tetap jobanic serum. tak pernah guna nama lain. dia tetap jobanic serum.

dan pastinya original. kalau tiruan, kenapa saya dapat kesan positif? dan semestinya jobanic serum ada KKM.. 

saya tak kisah kalau orang lain cuba membuat kenyataan 'jobanic serum ni tiruan, produk blablabla yang original' , 'jobanic serum dah tak wujud' , 'jobanic serum dah tukar nama, sapa jual produk yang guna nama jobanic serum adalah tiruan' dan sebagainya, dah banyak cerita saya dengar dan saya lihat sendiri, saya nasihatkan kita sama sama cari makan. sama sama buat bisnes. sama sama cari rezeki. saya jual produk saya, saya jual jobanic serum. saya fokus pada produk yang saya jual. orang lain sila fokus pada produk masing masing, usaha tarik pelanggan!

so saya rasa lepas ni pengguna tak perlu keliru dan tak perlu tanya produk saya ni dengan orang lain sama tak? saya jual jobanic serum, yang pastinya original. orang lain punya produk, saya tak jual.

saya hanya jual satu produk ni saja.

nak dapatkan 7 jenis serum dari jobanic serum

~diamond serum
~pure gold serum
~whitening serum
~stem cell peptide serum
~soothing serum
~purifying serum
~eye serum

boleh sms/whatsapp : 01126367751

info yang lain boleh tengok di entry sebelumnya ni ;)saya guna jobanic serum yang original! :D

botol kedua diamond serum dah nak abis. tak sabar nak mencuba botol ketiga! XD

No comments:

ARTIKEL RAKAN BLOGGER