Monday, November 30, 2015

JOBANIC SERUM TERHANGAT DI PASARAN KINI!

Assalamualaikum.

(POST INI ADALAH STICKY POST. SEBAB TU SAMPAI TAHUN 2015)

UPDATE ON 13/3/2016 9.40PM
.
.
TAKE NOTE GIRLSSSS
.
.
Sehingga kini ramai yang masih pm/whatsapp bertanyakan tentang Jobanic Serum.. Maaf aku dah tak jual jobanic serum? dah stop jual. 
why??
sebab agent lari tak nak bayar komisyen weh. apa ko rasa titik peluh ko promote sana sini nak bagi org kenal apa tu jobanic serum.. bila time nak bayar komisyen.. lambat.. liat bayar.. sedangkan customer byr full dah kat dia.. mai tang nak bayar kat aku.. tak da duit.. mcm2 alasan.. 
dia masih berhutang dgn aku RM424 yer.. bukan sikit oiii.. aku dah mintak banyak kali.. apa dia jadi? mengamuk ngamuk pulak macam aku pulak yang berhutang dgn dia. wkwkwkwkw..

tak pe la akak oiii.. lepas dia unfriend aku.. setelah berbulan mintak tak dapat. kena marah.. msj whatsapp inbox fb dan telegram dia tak reply.. dah macam aku ni pengemis pulak.. so aku amik keputusan stop jual..

dan aku takkan cari dia lagi.. tak apa la kak oiii.. dunia ni selamat..

nanti kat akhirat pandai2 la jawab dgn Tuhan.. semoga selamat di sana ^__^

THANKS!
.
.

NAK ORDER MAGIC JELLY L'OVERA, KLIK SINI 
NAK ORDER T SHIRT I AM KLIK SINI

PERHATIAN KEPADA PEMBACA BARU ENTRY NI, AKU MASIH LAGI MENJUAL JOBANIC SERUM. MASIH SETIA BERSAMA JOBANIC SERUM. ;) boleh order bila bila masa

dalam proses menukar gambar2 baru. hehehe yela dah nak setahun kan entry ni. gambar semua lama2. so ayuh kita tukar gambar baru! wkwkwkwk

Aku juga aktif di instagram ;) 

http://instagram.com/fatinothman89




nin diaaaaa!! hehehehe


ok mari mulakan cerita

Aku nak berkongsi dengan pembaca semua, yang sekarang aku tengah buat bisnes jual serum. Mulanya nak tolong je kawan aku ni tapi rasa seronok pulak tambah2 bila kita dah pakai sendiri dan rasanya bestttt. kawan2 kat kilang pun dah tegur muka fatin dah nampak bersih, licin, tak macam dulu. jeragat banyak. lololo.

lepas tu rasa seronok nak try dan try dan makin rasa seronok nak promote suruh orang cuba macam aku juga. yang penting ada keyakinan dulu.  kawan aku jual dan dia banyak testimoni dan aku baca sendiri semua tu. tu pasal aku yakin nak pakai dan bila dapat tengok hasil positif, lagi la wow!!

jangan risau, produk ni produk original ye kawan kawan. bukan produk tiruan. tanyalah sesapa saja yang dah cuba produk ni, semua dapat kesan positif. rasanya belum jumpa lagi yang dapat kesan negatif. ha ha power betol serum ni! wwwwkkkw

tanpa membuang masa, aku nak perkenalkan 8 jenis serum yang sekarang tengah jual dan laris macam pisang goreng woi! tak menang tangan layan order, kahkah ni nak berkongsi dengan korang pulak! :D

1) SOOTHING SERUM

-soothing serum ni khas untuk orang yang ada masalah kulit kering, allergic, gatal gatal dan mengelupas. nah, soothing serum untuk anda. memang sesuai!


kan dah jelas gila gambar. hahahahahahh berbaloi pakai lenovo ni. kamera, bateri semua terbaikkkk!! :D

soothing serum!!




sebotol soothing serum. 



beli 1 boleh, beli 5 boleh, beli 10 boleh. lagi banyak beli lagi boleh dapat harga murah! hikhik!

2) PURIFYING SERUM

purifying serum ni pula khas untuk orang yang mengalami masalah jerawat batu yang teruk! yeahh purifying serum ni memang untuk anda. tau je la kalau ada jerawat batu macam mana kan, so sila cuba pakai purifying serum ni untuk hilangkan masalah tersebutt!

Purifying serum! 


3) PURE GOLD SERUM

wowowwowo ni antara serum yang terhangat di pasaran ye. dan menjadi rebutan mak mak orang yang mahu kelihatan muda. 

pure gold serum ni khas untuk wanita yang berusia di atas 30 tahun ye kawan kawan. haaaa.. pure gold serum bertindak untuk menghilangkan jerawat, memudarkan parut jeragat, melicinkan kulit muka, mengurangkan minyak di muka, dan melicinkan kulit wajah dan anda akan kelihatan lebih muda tauuuu. best kannn..

banyak customer bagi feedback pure gold serum memang best!




sebotol pure gold serum.


nak beli 10 pun boleh. tengokk, bersinar sinar keemasan dalam botol..


nak beli 5 lagi la boleh! haha..

4) DIAMOND SERUM


diamond serum ni pulak khas untuk wanita yang berusia di bawah 30 tahun. yang muda remaja lagi gituuu. hahaha macam aku. cewah.

diamond serum ni bertindak untuk menghilangkan parut jerawat, parut jeragat, melicinkan kulit muka, mengurangkan minyak di muka serta menggebukan wajah anda!

aku pakai diamond serum ni la, best gilerrr. bayangkan nampak perubahan kat muka, muka rasa makin licin, pakai diamond lepas tu tempek bedak silky girl je, nampak bersih dah muka sekarang. nak pakai lagi dan lagiiii!


Diamond Serum


beli 1 boleh, 5 boleh, 10 lagi boleh. hahaha!

5) WHITENING SERUM


Whitening Serum ni pula untuk mencerahkan kulit wajah, dan menggebukan kulit wajah anda. sapa2 yang nak cerahkan kulit muka, boleh try whitening serum! hehe





whitening serum!


6) EYE SERUM

Eye Serum ni pula khas untuk orang yang hadapi masalah mempunyai lingkaran gelap bawah mata dan juga kedutan. sesuai sangat guna eye serum ni haa!






7) STEM CELL PEPTIDE SERUM

ni serum paling powerrrrrr...

stem cell peptide serumm nii khas untuk wanita yang nak nampak awet muda, nak menegangkan serta menganjalkan kulit wajah, nak kecilkan pori pori di muka, nak baiki sel sel kulit di muka dan ia juga berfungsi untuk hilangkan jerawat serta jeragat! best kannnn! ;D





stem cell peptide serum!


8. ACNE SERUM

acne serum bertindak untuk menghilangkan jerawat2 pasir dan halus yang berada di sekitar kulit wajah anda! ni serum terbaru niiiii! lakuu woiii





9.  PEARL WHITE SERUM

Fungsi pearl white serum untuk memutihkan dan mencerahkan kulit serta bagi warna kulit nampak sekata! serum baru ni. best best!!




anda juga boleh dapatkan set set untuk serum ni yang memang untuk nampak ia lebih berkesan!


SET A

WHITENING SERUM + STEM CELL PEPTIDE SERUM + DIAMOND SERUM

set ni untuk orang yang berusia bawah 30 tahun yeeee

gabungan serum serum ni khas untuk mendapatkan kesan yang menakjubkan dalam masa hanya beberapa hari sahaja!

whitening boleh cerahkan kulit wajah,
stem cell boleh baiki sel sel kulit muka, kecilkan pori pori,
diamond pula boleh hilangkan jeragat dan jerawat di muka.


SET B

WHITENING SERUM + STEM CELL PEPTIDE SERUM + PURE GOLD SERUM

Set B pula untuk orang yang berusia atas 30 tahun! 




SET C

EYE SERUM + STEM CELL PEPTIDE SERUM + PURE GOLD SERUM

sesiapa yang dah cerah kulit wajah tapi hadapi masalah lingkaran gelap bawah mata pula, boleh try eye serum ni ye! :D


SET D 

EYE SERUM + STEM CELL PEPTIDE SERUM + DIAMOND SERUM

sama juga set tapi ni khas untuk bawah 30 tahun yeee

selain tu, kalau anda nak order soothing serum, disyorkan untuk mengambil stem cell peptide serum jugak, sama seperti purifying serum. untuk dapat kesan yang lebih positif!

aku pulak setakat ni guna stem cell peptide + diamond serum. wowowowow best best. rasa nak pegang muka je selalu wkkwkwkwkw

harga pula, berbaloi. berpatutan dan semestinya mampu dimiliki oleh semua orang! tak salah berbelanja lebih untuk diri sendiri kan? haa. hehe nak beli borong pun boleh. harga murah murah saja!

order fb : https://www.facebook.com/noorfatinothman  (saya susah nak approve orang huhu mohon whatsapp, konfem reply)

sms/whatsapp/ wechat : 011-26367751

twitter : https://twitter.com/fatinanakothman

tak pun, komen kat sini, tinggalkan nama dan no telefon untuk dihubungi!

cepat cepat order sementara stok masih anda! jangan risau sentiasa ada untuk anda semua!

terima kasih juga kepada customer2 aku sebelum ni, alhamdulillah semua dah dapat respon positif. terima kasih k! :D

oh ya, ramai yang dah baca entry ni dan ramai customer tanya adakah aku jual product fake? hahaha amboi. takkan la diri sendiri nak pakai yang fake ye dak? tak sayang wajah sendiri ke apa? kihkih

semestinya aku jual jobanic serum yang original. takkan la yang fake punya boleh dapat kesan yang positif kan. dah ramai sangat customer beli dan semua puji puji kata bagus. serum ni memang power la. tak kisah la orang kata kan, aku sendiri pun dah cuba. bertambah lagi yakin nak promote serum ni untuk semua orang! :D

dan melihatkan beberapa instashop dah menggunakan gambar yang aku amik sendiri guna kamera sendiri, oh terkejut jugak. sebab masa 1st time berbisnes aku usaha sendiri amik gambar sendiri, sebab nak berbisnes kan. tak terfikir nak amik gambar orang, hilangkan watermark dia dan claim gambar tu aku punya. tapi bila benda ni terjadi pada aku, hahahah okay tak kisah. ambillah. macam aku kata gambar2 ni bukan aku boleh bawak pun kalau aku mati nanti. tu je.. sebaiknya usaha la sendiri.. nak berjaya usaha kena ada.. ;)


stok stok jobanic serum untuk anda semua! sentiasa restock untuk memenuhi permintaan yang tinggi dari customer. alhamdulillah. rezeki ;)


kotak pun jobanic. jobanic serum lah. takkan la nak guna kotak lain pulak. nama produk pun jobanic serum hee~ 



aku sertakan sekali cara2 nak buka penutup serum ni. sebab dia ada caranya tersendiri. takot salah buka kang langsung tak boleh nak tutup. muahahhhaa ramai customer tanya macam mana nak buka! ni diaaa caranya!




aku pakai dah sebulan serum ni. diamond serum + stem cell peptide. rasa kulit lebih halus. bintik2 jeragat pun dah mulai berkurangan. minyak kat muka pun dah kurang.. jerawat2 kecik kat dahi pun dah kurang! bila tempek bedak pun rasa bestttt. ni gambar time annual dinner hari tu. hahaha. terima kasih jobanic serum ;)

sapa2 nak miliki kulit halus, sila contact aku cepat! kbai


18 comments:

cintaillahi36 said...

assalamualaikum fatin..kalau nk beli borong mcm mana ya?

NOOR FATIN said...

waalaikumussalam cintaiillahi36.

mohon sms atau whatsapp saya 01126367751.

nanti kita bincang ;)

kay_are said...

serum? tak pernah dengar tapi interesting betul.. semoga lebih berjaye ye.. =)

kay_are said...

serum? tak pernah dengar tapi interesting betul.. semoga lebih berjaye ye.. =)

Intan Saffyna said...

hii,singgah follow awak :)

Skyline Spirit said...

pretty nice blog, following :)

Alexa chocos said...

Hi...klau beli 5botol brp ea? HOpe dpt diskaun...heeee tq..

Noor Fatin Othman said...

hai alexa,, rm90 saja. free postage lagi heheheh meh whatsapp meh

azimah azzyati said...

as salam..set B bepa harga..tahan berapa lama yer..tq

azimah azzyati said...

as salam..set B bepa harga..tahan berapa lama yer..tq

Noor Fatin Othman said...

waalaikumussalam azimah.. rm54 sahaja. postage rm6 utk sm. rm10 utk ss ;)

Juriyah Lazim said...

Klu jeragat...set mne yg ssuai...?

Noor Fatin Othman said...

juriyah lazim..

diamond paling sesuai.. whatsapp saya utk order ya ;)

Rosmiza Ali said...

Assalamualaikum Fatin.. Jalan2 singgah sini dari senarai Nuffnangers dari blog Khaty Aiman.. Menarik jugak serum ni ye? Satu set tu berapa RM tu?
Oh, btw Salam kenal & done follow sini..#1878!
Rosmiza Ali Official Blog™

Eyda Infected Mancal said...

cara guna bagaimana? kn yk seerum dlm satu set, yg mana dulu, yg mana kemudian

Noor Fatin Othman said...

eyda,

hanya perlu sapu tipis2 di muka.

contoh set A, stem cell + diamond + whitening, mula2 pakai stem cell pastu biar 10 minit pakai diamond plak, malam whitening ;)

Norazah Md Sarip said...

Hai,jln2 sini tgk info pasal serum nie. Wah mcm best je! boleh gak try nie..tp xtau mana satu nk cuba..hehee

Noor Fatin Othman said...

Norazah,

boleh whatsapp saya untuk ketahui serum yang sesuai untuk kulit anda.. hheeheh

ARTIKEL RAKAN BLOGGER