Wednesday, January 30, 2013

CRAVINGS FOR KENNY ROGERS

Assalamualaikum!! =)

wohoooo sapa2 yang rapat dengan aku mesti tahu aku ni suka sangat makan kenny rogers! walaupun harganya agak mahal berbanding makanan yang lain tapi semestinya aku merasa kepuasan yang tak terhingga kalau dapat makan. lolololo ayat.

baru2 ni aku makan kenny rogers lagi. okay. aku pun tak tau kenapa aku suka sangat makan kenny rogers dan kalau la satu hari nanti kenny rogers adakan pertandingan mencipta ayat kenapa anda suka makan kenny rogers tak lebih 15 patah perkataan, aku mesti tak boleh buat sebab aku akan tulis lebih dari satu muka surat. kakakaka.

suka suka jugak. baru 4 kali aku makan kenny rogers ye kengkawan. dan setiap kali aku makan, gambarnya aku akan snap untuk tatapan anak cucu nanti, bahaha!

4 hidangan aku pernah makan. ala semua sama je. dishes je kot yang berubah. air sentiasa sama. ice lemon tea. aum!


LOKASI : JUSCO PERDA
TARIKH : 11/11/2011
PARTNER : MR F



LOKASI : QUEENSBAY, PENANG
TARIKH : 24/10/2012
PARTNER : MR S


LOKASI : BERJAYA TIMES SQUARE, KL
TARIKH : 23/12/2012
PARTNER : MISS SYAZWANI


LOKASI : THE PARADIGM MALL
TARIKH : 26/1/2013
PARTNER : MISS NANA USAGI KECHIK DAN MISS SADELINE VATERIA

macaroni and cheese tu sangat sedapp!! anda patut rasa!

yang 3 kali tu aku makan quarter meal di mana 1/4 ayam je. tapi yang latest ni, aku makan half meal di mana separuh ayam! hahaha lepas tu ditambah dengan black pepper. malam tu tak boleh tido sebab panas badan. ahahhaha

suka makan tap tu la, baru 4 kali. tak boleh makan selalu woi. kopak la. sekali makan rm55 kalau dua orang. tu ha aku makan sorang pun rm36. sebulan dua bulan sekali boleh la. kalau tiap2 minggu, tokey balak pun boleh bankrap. kakakaka

kalau aku merajuk, tak payah susah-susah, belanja makan kenny rogers pun dah cukup. i mean cukup kenyang. merajuk tetap merajuk. kbai

xoxo

2 comments:

Hasrina said...

baru lepas makan 2 hari lepas yumm yummm

kay_are said...

sebab aku tak suka sangat kuah yang banyak.. so aku lagi prefer nandos dari kenny rogers ni.. sekian..

ARTIKEL RAKAN BLOGGER