Monday, October 22, 2012

ENTRY KHAS UNTUK PENGGEMAR KOPI



Assalamualaikum ;)

mari sini mari sini, sesiapa yang gemar minum kopi, aku nak perkenalkan satu produk berkaitan kopi, khabarnya masih baru bertapak di industri ini!

ni business member aku. aku tolong promotekan je. khas untuk orang yang suka minum kopi. aku tau mesti ramai pembaca kat sini yang suka minum kopi kan? kekekeke

kebanyakan rakyat malaysia memang gemar minum kopi. tadi adakah anda pasti kopi yang anda minum baik untuk kesihatan?

perkenalkan.. jeng jeng jeng *drum roll*

organo gold dan menggunakan tagline, it's easy, it's simple, it's coffee.

bukan sekadar kopi biasa,  ia datangnya 100% esktrak ganoderma!

sekarang semua orang boleh menggunakan kopi ini sebagai minuman harian di rumah anda!
semua!

memandangkan ia bisnes baru yang sedang berkembang, maklumat selanjutnya aku serahkan pada anda untuk terus membaca blog malaysia organo gold ini. kalau aku cerita semua kat sini, tak best la kan? kikiki






Banner


Logo 


Antara produk yang dikeluarkan oleh Organo Gold, 








































untuk maklumat lebih lanjut, anda boleh berhubung dengan aniff ye. nak beli ke, nak join bisnes ke apa, apa2 pun boleh rasanya. nak tau lagi banyak, sila berhubung dengan beliau!

blog beliau :  http://malaysiaorganogold.blogspot.com







kenal tak siapa di atas ni??? hahaha! ;D

5 comments:

Ikhmal Malique said...

macam macam produk kopi sekarang ye.. eh, mawi!

Tukang Karut said...

aku minum tehO je...

Hasrina said...

i am sure gonna go check it out...yummm

kay_are said...

jarang minum kopi.. kadang2 je.. teh o memang ari2 kot.. huu

Amad Aniff said...

Thanks Fatin sebab tolong promote.. Anyone interested boleh check out the blog.. BTW skrg i pun dah jd financial consultant.. Sape2 nk review financial status korang leh contact i keyh..

ARTIKEL RAKAN BLOGGER