Monday, October 15, 2012

'BUAT MOLEK SOKMO'


assalamualaikum! ;)

hai hai.bertemu lagi. ekekeek entry kali ni nak cerita pasal forum perdana ehwal islam yang disiarkan pada 4 oktober 2012 yang lalu!

seperti sedia maklum, forum perdana minggu tersebut diadakan di padang astaka, chukai kemaman.

dekat dengan rumah aku, so kitorang sekeluarga pun pergi la. haha!

tajuk forum hari tu ' buat molek sokmo ' dan pengerusi forum pada hari itu adalah prof dr. mohd ridhuan tee abdullah bersama ahli panel yb senator datuk dr mashitah ibrahim dan ygbhg. dr zaharuddin bin haji abd rahman! ;)
secara langsung ye kawan-kawan. hehe

meh lihat beberapa keping gambar yang sempat dirakamkan. aum!




pentas forum perdana ehwal islam.. ;)


tempat sultan, sultanah, dan mb duduk. hehe sultanah sangat2 cantik bila tengok depan2 tau! ;D


banner! ;)



ada skrin besar depan kami. heee dari pentas nampak kecik je ha..

datuk dr mashitah ;)





tetamu mula mengambil tempat. ni sebelum forum bermula ye. sekitar pukul 8 malam!




menanti ketibaan yang terhormat ;)



orang memang ramai. yang berdiri di luar khemah pun ramai.



10 minit sebelum forum habis, hujan lebat. tersangat lebat. dan ribut.. apa yang diorang cakap pun dah tak dengar dah..

dan ramai yang tak boleh fokus hoho


ribut mengakibatkan yang dalam khemah pun basah lencun! haha aku pun kena. ni gambar abah yang amek. bahagian lelaki. bahagian perempuan pun sama. tak senang duduk. huhu

sampaikan skrin depan kami pun mula mengibar2kan dan tercabut hingga separuh. nasib la masa tu dah nak abis forum kan.. hehe


hujan dah berhenti. basah padang astaka haa ;D


tajuk buat molek sokmo ada kaitan la dengan negara kita. macam mana nak buat negara kita aman, lepas tu hubungan sama2 manusia, dan semuanya. macam2. banyak bagi manfaat kepada kita! ;)

ni 1st time aku pergi tengok forum perdana secara live. selalu tengok tv je.. hehe



ini mama saya. kami beza 24 tahun tapi berat kami beza sekilo saja. saya yang berbaju merah. kbai

5 comments:

MéuzAngelo™ XXIII said...

bagus la ada event mcm ni.. aku tak pernah lg pergi.. kalau ade rezeki teringin nk pergi :) [jom join segmen gulai tempoyak ikan patin. senang giler!]

man said...

kelas2..pic awk.hehehe

are_lin@yu said...

wahh beznya ayu tak pernah pergi lg..huhu..wahh mcm kembar lah fatin n mama fatin ;-0

kay_are said...

siap hujan lagi time prgram tu berlangsung.. ape pun memang pengalaman yang lain ari yang lain kan?

HeNRieTTa JoSe said...

Meriahnye...bertuah dpt join majlis ilmu....

ARTIKEL RAKAN BLOGGER