Wednesday, February 25, 2009

~i remember~

em..dah lama xupdate post ek..haaha..mggu ni amat2 la bz..dgn asgment...test...mcm2..

penink aku..huhuhhu...


arini lg penat..walau pon klas pg jek..ptg tgk cite kekasihku seru.tp time post ini ditulis...aku tension sgt2..baca casting satu pon xmsuk..argh..5bab lak tu..sok test kul 8.30..sok pg test malam ni baru kalut nak baca..org dlu2 kata..nak berak..baru nak korek lubang..cm tu la aku~


em..finally he let me go...aku xtau nak ckp pe..just thanx 4 everything...xpela..dah xde jodoh nak wat cm ne..btol gak dia kata kalau rapat sgt pon..kalau mmg dah tertulis..xde jodoh...xde jugak kan...so...wat ape terhegeh2 pd org yg smmgnya dah xde perasaan syg itoo??



td kol arief...miss gile kat dia..huhuhuhu dia pon dah amik degree skrg..alhamdullilah..bjaya jugak dia..n tercapai jugak cite2 dia..tahniah2..hehehe....dia xpnh berubah..still cm form 3 dlu..smpi skrg..heheheh...dia la kwn suka duka..sahabat baik..smua2 la..keh3..

yg lain...cthnye..bad..shah..acap...smua nye la..dah lost cnct..xtau mana depa pi...mmg depa lupa kat cheq..hampeh btoi..hahahhha....



err,,td col lan..my ex bf.yg aku couple 2thun dlu...miss him gak..keh3...

dia gtau yg adik dia..amir..dah xde..dah meninggal..inallillah...smg rohnya dicucuri rahmat...

sedih gak..sbb bekas adik ipar..rapat gak la..slalu msj ngn dia dlu..tp nak wat cm ne..allah lbh sygkan dia...


norfazlan mohamad.nape ntah blog kali ni aku nak cite pasal dia..hahah..buang tabiat ke ape..

dia skrg pon dah ada awek baru..nama fatin gak..fatin ape ntah..bdk sana la..

n dia ckp dia bahagia..dia tnya.'awak bila lg nak bahagia??" ops..sedihnye.hhaah...



kdg2 dok sorg2..slalu terfikir..nape aku putus ngn dia..nape n nape..hahahah..

putus masa 28/8/o7..couple masa 28/11/05...wah...lama btol ek...

dia baik la..garang..hahah..ok jek..mybe xde jodoh antara kitorg n bjauhan lak tu..

pas spm...aku smbung study kat msi..dua hari sblum aku pndftaran..dia keje kat 7eleven shah alam..smpi la skrg..n tgk khidupan dia ok la..dah pndi berdikari..dah matang..

yg penting..dah ada awek baru..keh3...



kdg2 aku terfkir gak...walau dia xjambu...(keh3)...skrgnye dia syg kat aku...oh..bahagianya bila ingt kngn lama..btapa indahnya....yela..dr form4 couple smpi aku msuk msi..sbulan..then putus sbb aku tersngkut ngn sorg bdk msi...agagaga...sblum2 tu kitorg krap sgt gado....sbb dia jeles..xpcaya aku g msi sbb nak blaja..tp nak wat cm ne..xde jodoh kot..huhuhuh..




td buka ms...godek2 ms.jmpa ms lama aku n dia...ada gmbr aku n dia..gmbr tu satu2 nye yg tggal dlm smpanan aku..tu pon ltak kat ms..xde dlm lptop or pendrive..sbnrnya ada byk..smua dah dibuang oleh my mom pas kitorg putus(masa tu aku msh kat msi)...balik je kl..byk brg2 dah xde,,,yg tggl kasut.n jam jek..n krongsang...yg lain..rntai..gelang..perfume..tudung..smua da xde..huhuhuhu.....n peliknye jam yg dia bg..(still ingt warna pink)...tetiba mati masa ari kitorg putus tu...btol,,smpi skrg(xtau ada lg ke x..dah buang kot)..tetap xleh gna..nak kata batery abis..aku g bubuh batery lain..g cek kot2 la rosak...lgsg xde...tp tetibe jarum jam tu terhenti...sbgaimana terhentinya kasih kami.heheh..




pas tu bila dah jmpa cnta baru..tgglkan yg lama..then bila yg baru tu tgglkn kite..tgat balik yg lama..hahaha..dunia2...tp aku xde la nak dia balik.kitorg still cntct smpi skrg..mybe sbb dah terlalu rapat...myeb lbh rapat dr dia n kakak angkatnye tu....(haha)...



sem ni kna g intra..n smpi skrg dok cari2 tmpt nak intra...3lokasi dah dpt..tanah merh..kuala tganu.kemaman....tp xtau nak apply yg mana..huhuhu..

jmaat ni!! aku nak balik ganu..1st time..sorg diri ke tmpt yg xpnh pegi lgsg..xtau la cm ne rasanya nti..huhuuu..tiket bas aku slit bwh katil atas..(double decker)..sblum tido aku pndng n nmpk muka mak aku..hahaah...




ok..stkt ni jek...aku nak smbung study..xtau la nak tido kul bape..mata pon dah kuyu..huhuhu..buka je note casting..mata nak terpejam..bukak je fs ke ms ke..mata terbeliak..segar bugar..hahahaha...itu lah aku..keh3...k gdnite alll~

5 comments:

BaLQis said...

lek aaaaa~

gurlzz didie said...

maybe ada y lebih baek lagi menanti..

insyaallah..

^_^

eddy said...

sabar k...hik3
salam...just tumpang lalu jer..(^^)

arefun_zaffran said...

faten

add link aku

zaffranzainuddin.blogspot.com

noor fatin said...

eddy...xkn lalu je kot..keh3..

afan...xnk..=p

ARTIKEL RAKAN BLOGGER