Tuesday, December 1, 2015

DE'XANDRA PERFUME MELETOP LETOP DI PASARAN KINI!

Assalamualaikum semua..

Terima kasih kerana sudi membaca post ini.. Eh? Ada lagi ke yang nak baca entry kat sini?? hehehehe Maklumlah dah lama sangat sangat tak update entry.. sejak kerja ni busy ya amat, dengan OT lagi.. kadang kadang je la curi curi masa nak baca entry kengkawan yang lain!
.
Kini aku kembali lagi di entry kerana.. nak promote satu bisnes baru yang memang best dan menjadi pilihan ramai.. agak agak apa tu?
.
Dah baca tajuk kan? :P
.
De'xandra Perfume. Pernah dengar tak??
.
Meh nak cerita serba sedikit pasal De'xandra Perfume ni.. tak kenal maka tak cinta ye dak? ehehehe
.
De'xandra ialah perfumes EDP (Eau De Perfume) yang TAHAN LEBIH LAMA setanding original. Ketahanan baunya melebihi 8 jam.
.
De'xandra Perfume ini diinspirasikan dengan PERFUMES JENAMA ANTARABANGSA. Jenama perfume yang terkenal kenal macam Hugo Boss dan lain lain semua ada! 
.
Selain itu De'xandra Perfume jugak adalah :-
.
1) Boleh dibawa solat - ramuannya tidak membatalkan solat
2) Sebotol 35ml, EDP.
3) Produk Bumiputera dan semestinya halal.
4) Pati 1st Grade Original.
5) Tahan lama - lebih dari 8 jam
6) Ringan dan senang dibawa kemana mana terutama travel.
7) Setanding produk antarabangsa.
8) Haruman terkenal (TOP PERFUME)
9) Semestinya menepati citarasa dan permintaan rakyat Malaysia.

Bestkan?? Serius memang best! Terutama kepada yang suka kumpul perfume mahupun yang gemar memakai perfume, De'xandra Perfume khas untuk anda!

Meh nak bagi details sesiap sebelum upload gambar ribu riban tu ekekekeke

HARGA??
RM65 sebotol. tidak termasuk postage
- postage ikut tempat dan ikut berat jugak.

CARA NAK ORDER??
Whatsapp / Wechat / Telegram
011-26367751

SILA LAWATI INSTAGRAM AKU 
@fatinothman89 

untuk tengok update pasal perfume mahupun barangan lain!

Yang lain lain pertanyaan sila whatsapp aku untuk maklumat lanjut. Nak tanya banyak lagi ke.. ada soalan ke yang tak da jawapan kat sini dan apa apa sajalah sila whatsapp k! Insyallah fast reply kalau bukan waktu kerja. kakakaka.. kalau tengah kerja dan lambat reply mohon maaf sesiap. hekhek
.
k la k la.. tiba masanya nak upload gambar.. hmm banyak ni nak upload.. upload sikit sikit dah ar.. ekekeke boleh dak?
.
Aku jual lebih 40++ jenis perfume untuk wanita dan 20++ jenis perfume untuk lelaki.. Semestinya barang ni barang ready stock.. Sila whatsapp dulu untuk check stock perfume yang anda nak beli sebab laku sangat.. cepat habis,kejap je kalau restock :(

Nah, antara jenis jenis perfume yang aku jual. aku upload sikit je tau gambar. kalau nak tengok full sila lawati instagram @fatinothman89 ataupun whatsapp aku. nanti aku bagi gambar hehehe..


PERFUME FOR HER


FORBIDDEN ROSE AVRIL LAVINGE



MY BURBERRY

RALPH LAUREN RALPH

OUR MOMENT BY ONE DIRECTION

JLO STILL

CAROLINA HERRERA 212 VIP 

LADY MILLION

BVLGARI ROSE ESSENTIELLE 

DKNY BE DELICIOUS

ANGEL BY THIEREY MUGLER 

CHANEL CHANCE

LANVIN MARRY ME

HUGO WOMAN EDP

MIDNIGHT FANTASY

TREASOR MIDNIGHT ROSE LANCOME

KATY PERRY PURR

CHLOE CHLOE

DEXANDRA WOMAN

ESCADA MOON SPARKLE 

VERSACE EROS POUR FEMME 



PERFUME FOR MEN



RALPH LAUREN POLO BLACK 


DUNHILL DESIRE RED

DE'XANDRA MAN

ONE MILLION

CAROLINA HERRERA 212 VIP 

CK ETERNITY MEN


HUGO BOSS BOTTLED

HUGO BOSS RED

POLO RED BY RALPH LAUREN 

DUNHILL BLUE




Lagi sekali diulangi.. ni hanya sebahagian jenis perfume yang aku jual. Banyak ada lagi.. ada lebih 40++ perfume untuk wanita dan 20++ perfume untuk lelaki.. sila sila whatsapp mahupun view instagram aku @fatinothman89

k.. tahniah kalau korang berjaya baca sampai ke akhir ni.. hahahahah panjang kan.. k la.. kalau berminat nak order perfume tu sila sila whatsapp okayyy! 011-26367751. k assalamualaikum ;)

1 comment:

HeNRieTTa JoSe said...

wah, banyak nye...semua best best je...

ARTIKEL RAKAN BLOGGER